Cu câteva luni în urmă, showbiz-ul românesc a rămas cu gura căscată după ce Karym, un tânăr artist din țara noastră, a anunțat că se căsătorește cu Amina. Femeia de care s-a îndrăgostit are un statut foarte special, ea fiind verișoara lui Nabil Mbombo Njoya, actualul suveran al Camerunului.

După o nuntă de poveste, Karym și Amina plănuiesc să trăiască în România, mai exact la București, și nu în țara natală a prințesei, acest lucru fiind o surpriză pentru foarte multe persoane.

Momentan însă, Amina și Karym sunt separați, pentru că tânăra mai trebuie să rezolve anumite detalii legate de viză și de documentele necesare șederii sale în România.

Prințesa Amina urmează să îl vadă prima dată în carne și oase pe fiul lui Karym

Se pare că prințesa nu l-a văzut până acum pe fiul lui Karym, care locuiește la Brăila.

Prin urmare, atunci când Amina va ajunge în România, aceasta îl va vedea pentru prima dată în carne și oase pe Angel, care are 15 ani. Cei doi se cunosc totuși, pentru că au vorbit de foarte multe ori la telefon, și se pare că se înțeleg de minune.

Până la venirea soției sale de viță nobilă, Karym continuă să se ocupe de educația fiului său, pe care îl crește singur. 

Citește și: El este artistul român care se căsătorește cu o adevărată prințesă din Africa! Bărbatul urmează să devină sultan

„În ultima vreme, m-am dedicat mai mult fiului meu. Pe măsură ce crește, mai ales că acum se pregătește să devină licean, e din ce în ce mai rebel. Are simțul justiției foarte dezvoltat! Cât despre școală, ar fi putut fi de 10 lejer.

Numai că lui nu îi plac informațiile inutile. În educația lui, personal m-am axat pe dezvoltarea inteligenței emoționale.

M-am axat pe filtrarea informației. E un luptător, e plin de energie, iar pe viitor își dorește să se integreze în una din instituțiile publice care apără și protejează, poate chiar să devină polițist. Momentan, am căzut de comun acord că Liceul cu Program Sportiv din Brăila este varianta cea mai bună pentru planurile sale de viitor”,

a spus Karym, pentru FANATIK