Leo de la Strehaia, pe patul de spital! Cu doar o zi în urmă, Leo de la Strehaia se bucura de prima zi de libertate după aproximativ doi ani pe care i-a petrecut în spatele gratiilor. Marți, toată familia acestuia a venit în întâmpinarea sa.

Marea reuniune de familie din fața închisorii prevestea zile liniștite alături de cei dragi pentru Leo, însă iată că lucrurile nu par să stea deloc așa.

Leo de la Strehaia, pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu controversatul afacerist?

Leo de la Strehaia s-a confruntat cu probleme destul de serioase de sănătate cu ceva timp în urmă, atât înainte să fie încarcerat, cât și în perioada în care se afla în spatele gratiilor. La începutul anului, bărbatul a fost operat de urgență după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Perioada de convalescență, împreună cu faptul că a stat în pușcărie l-au slăbit la propriu pe Leo de la Strehaia. Cu ceva timp în urmă, soția acestuia spunea că a pierdut 15 kilograme din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, notează FANATIK.

Citește și: Daniel Balaciu, vizitat de fiicele sale în închisoare. Dana Roba a reacționat după ce micuțele și-au văzut tatăl: „Nu vor să vorbească cu el”

Nici de data aceasta se pare că afecțiunile nu îi dau pace bărbatului. Cu câteva ore în urmă, Leo de la Strehaia a postat o imagine din spital pe contul său de Facebook, Ion Stelică Mihai, împreună cu următorul mesaj: „Leo de la Strehaia, prima zi după eliberare, la spital.”

Fotografia pe care a postat-o controversatul afacerist a strâns sute de reacții și comentarii.

Oamenii care îl urmăresc pe rețelele de socializare îi doresc toate cele bune lui Leo de la Strehaia și speră că se va pune repede pe picioare.

„Ai grijă de tine, Leo !”, „Sa te țină Dumnezeu sănătos și bine ai venit acasă!”, „Sănătate multă, ești puternic!”, „Bine ca ești liber”, „Doamne ajută! Multă sănătate! Familia e pe primul loc. Fii alături de cei dragi”, „Să-ți de-a Dumnezeu putere să treci cu bine peste toate încercările vieții!”,

sunt doar o parte dintre comentariile pe care le-au lăsat românii la postarea lui Leo de la Strehaia.