Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de vineri, 26 mai 2023.

Cea mai urmărită emisiune de modă și stil din România revine în această seară pe micile ecrane. „Bravo, ai stil!” 2023 poate fi urmărită de la ora 19:00 pe Kanal D2, dar și live online pe site-ul https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de vineri, 26 mai 2023. Cine va părăsi competiția în această seară?

Gala din seara zilei de vineri, 26 mai, aduce în platoul celei mai iubite emisiuni de fashion din țara noastră conceptul „Look de festival”. Chiar dacă toate concurentele încearcă să prezinte ținute perfecte, una dintre acestea va părăsi competiția la finalul serii.

Raluca Bădulescu: „Tu ești fină.”

Citește și: Greșeala stilistică care a costat-o pe Georgiana o steluță! Ce a lipsit din ținuta concurentei de la Bravo, ai stil 2023: „Ce caută pantofii ăia?”

Maurice Munteanu: „Un fel de sexy populară”

Raluca Bădulescu: „Nu te-ai luat în serios.”

Alexandru Abagiu: „Rochia ta este lipită cu scotch.”

Cum puteți urmări live online emisiunea „Bravo, ai stil!” 2023?

„Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, a avut premiera pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2.

Ediția din această seară poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45. Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

Citește și: „E un look impecabil” Maria, o nouă ținută câștigătoare la Bravo, ai stil 2023! Jurații au avut doar cuvinte de laudă

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

În cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.