Maria a fost prima concurentă acre a defilat în gala „Glitter Glam”. Ea a avut o apariție spectaculoasă, care a fost și pe placul colegelor sale. Jasmine i-a apreciat ținuta deoarece pare una purtabilă, care poate fi oricând o variantă potrivită pentru un eveniment. 

Citește și: Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au observat ceva diferit la Maria: „Ți-ai făcut ceva la față. E o schimbare”

Jasmine: Chiar îmi place foarte mult. Îmi place că nu porți o rochie lungă, plină de cristale și pene, trenă. Nu ai dus în zona de previzibil, ai adus-o în zilele noastre. E o ținută modernă, cu care te-aș vedea în oraș, la un eveniment.

Ce calificative a primit Maria în gala „Glitter Glam”: „Ai făcut o ținută nu doar strălucitoare, dar purtabilă”

Maria de la Bravo, ai stil a fost lăudată de jurați pentru ținută, însă cu anumite atenționări. Alexandru Abagiu a observat că accesorizarea a fost un pic prea mult pentru acest look, în timp ce Maurice Munteanu i-a mărturisit că a propus o estetică diferită față de ce prezintă în mod regulat în emisiune. Notele pentru Maria în gala concept „Glitter Glam” sunt: Raluca Bădulescu- 5, Alexandru Abagiu- 3, Maurice Munteanu- 4.

Raluca Bădulescu: Pietre, cristale, pene, asta e rețeta pentru succes practic. Este rețeta infailibilă. Dacă mă întrebi, ținuta pe care o porți este o propunere foarte bună pentru femeile care vara aceasta au evenimente. Modelul sandalelor arată foarte bine, inutil să spun că îmi plac penele. Ai făcut o ținută nu doar strălucitoare, dar purtabilă.

Citește și: Maurice Munteanu, impresionat total de styling-ul Mariei, la “Bravo, ai stil!”: “Este foarte boarding school si foarte luxury…”

Alexandru Abagiu: Pentru mine e puțin prea mult ce se întâmplă acolo. Ce pot să aplaud e că ai controlat foarte bine paleta de strălucire. Aplaud că ți-ai prins părul, asta dă o eleganță.

Maurice Munteanu: Dacă o cetățeană nu are neapărat picioarele astea superbe, are o constituție normal, și își pune rochia aceasta, cu sandalele alea, cu clutch-ul și se coafează este jale.

Repet, există marele avantaj al siluetei tale. Rochia este mediocră, avantajul este că îți vine ție superb, sandalele chiar urâțele. Foarte previzibil și la îndemâna undei tipologii feminine care anvizajează o estetică foarte particulară, oarecum diferită de estetica cu care tu m-ai obișnuit pe mine.

Maria: Cumva asta a fost și intenția, să vin într-o zonă ceva mai accesibilă și pentru cei de acasă.

Am primit foarte mult comentarii că sunt ținute pe care mulți nu le port purta neapărat în timpul liber.

Maurice Munteanu: Cei de acasă trebuie să știe că s-a conturat un look armonios cu piese care, din punctul meu de vedere, nu sunt neapărat cele mai reușite.