Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a avut un look sclipitor în ediția concept din această seară, care nu a fost însă pe placul celor trei jurați. Celelalte concurente i-au apreciat intenția și s-a văzut faptul că a respectat tema „Glitter Glam”. 

Citește și: Andreea a închis gura târgului! Concurenta de la Bravo, ai stil a primit trei steluțe cu ținuta ei: „Ai una dintre cele mai bune ținute”

Andreea: Mi-a plăcut foarte mult conceptul. Îmi place strălucirea, îmi place glitter-ul. Îmi pare bine că am avut și noi tema asta, chiar îmi place.

Alexandra: E strălucitoare și îți stă foarte bine. Îmi place că ți-ai aplicat glitter-ul pe piept. Îmi place și cercelul pe care l-ai aplicat. Rochia e frumoasă, mai degrabă inserțiile, nu înțeleg de ce nu se și termină în partea de jos cu inserțiile ei.

Calificativele primite de Andreea în ediția concept de la Bravo, ai stil din această seară: „Rochia nu îmi place deloc”

Maurice Munteanu este de părere că ținuta prezentată de Andreea în această seară nu este una demnă de o concurentă în show-ul „Bravo, ai stil”, sezonul 8. Notele Andreei în ediția concept din această seară sunt: Maurice Munteanu- 1, Alexandru Abagiu- 2, Raluca Bădulescu- 2.

Citește și: Andreea i-a șocat pe jurați! Tânăra a mărturisit ce se întâmplă de fapt cu ținutele sale: „Am spus că vreau să părăsesc competiția”

Raluca Bădulescu: Ai vrut să creezi un efect de fluture, ți-a ieșit să știi. Ești foarte frumoasă. Tu ai spus de mai multe ori că te ferești de anumite pieptănături să nu dai în nașă, ai dat-o.

Ochii sunt prea machiați, mult prea violent machiajul la ochi. Felul în care sclipesc sandalele îmi place, dar tot ansamblul cumva te șterge. Ținuta nu era atât de frumoasă pentru că nu era potrivită pentru ea. Andreea are spectru, un corp superb. A ales o ținută care o ștergea.

Alexandru Abagiu: Ăsta era momentul să decupezi amploarea asta a gâtului tău.

Nu îmi displace outfit-ul, îmi plac strălucirile. Culoarea pentru care tu ai optat are o dominantă gălbuie, automat restul pielii va părea rozalie. Se încadrează în temă.

Maurice Munteanu: Pentru mine și dacă te scufundai în glitter la această ținută nu s-ar fi întâmplat nimic. Rochia nu îmi place deloc, mi se pare un model învechit, iar sandalele tropăiau prin '97- '98.

Nu e nimic fresh, Andreea. Nu este pentru o competiție de styling, nu este pentru sezonul 8 Bravo, ai stil, am obosit să spun treaba asta, sper ca ea să facă ceva.