Iris de la Bravo, ai stil 2023 a obținut trei steluțe în ediția de miercuri, 24 mai 2023. Concurenta din sezonul 8 a compus un layering care a fost apreciat atât de jurați, dar și de concurente, iar povestea din spatele ținutei a fost una reală.

Citește și: Iris a dat lovitura! Tânăra i-a cucerit pe jurați cu look-ul ei inedit: „De la vârful cozilor, până la vârful pantofilor, aș purta tot”

Iris: Asta e poveste reală. Sunt în New York, am fost și nu mai am loc în bagajul de cală și tot layering-ul de pe mine e de acolo. Chiar am făcut asta, era și vară și îmi era foarte cald. Am trecut așa pe sub radar. Nu e prima oară când am practicat asta.

Milena: Îmi place ceea ce ai făcut.

Mi-ar fi plăcut baticul să fie cumva atașat. Aș fi renunțat doar la pantalonii de pe dedesubt, dar în cadrul poveștii îți au rostul.

Constanția: Mie îmi place ținuta din această seară. Un lucru aș fi schimbat: mănușile.

Iris, luată prin surprindere de jurizarea lui Maurice Munteanu: „Par puse cu mâna. Nu arată bine!”

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a obținut trei steluțe din partea juraților, însă nu se aștepta să primească un asemenea calificativ din partea lui Maurice Munteanu. Juratul a păcălit-o după ce i-a criticat dur ținuta. Într-un final, juratul de la Bravo, ai stil i-a mărturisit că îi place tot outfit-ul, însă nu este cel mai mare fan al cizmelor.

Citește și: Iris și Andreea, val de acuzații în platoul „Bravo, ai stil!”. Cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele: „Cât de penibilă ai fost”

Alexandru Abagiu: Îmi place foarte mult partea de beauty. Nu se vede ea foarte bine la cameră. Ți-ai făcut în sfârșit o față luminoasă. Mi-ar fi plăcut să îți văd mai mult fața, îmi place ce ai făcut pe pleoapa mobilă.

Maurice Munteanu: Situația e în felul următor. Cizmele sunt oribile. Ar putea să treacă pe sub radar dacă compoziția creștea cumva din ele, dar nu crește, le taie.

Nu îmi place cum arată jeanșii prin fustă. E o chestiune de culoarea, asocierea acelui argintiu cu acel jeans nefericit, este și prea lat la bază, în combinație cu fusta, care este ridicată. Par puse cu mâna. Nu arată bine!

Raluca Bădulescu: Fiind un look de excelență văzut, piesele care alcătuiesc look-ul sunt foarte ușor de analizat.

Eu eram pe hol mai devreme, am studiat eu amănuntele, cizmele încă nu au mâncat oameni, încă mai au o viață. Culoarea denimului mi-a plăcut, îi stătea bine șapca pe cap. Look-ul pe care l-a alcătuit astăzi îmi place!

Maurice Munteanu: Ai făcut ce ai făcut, aș fi vrut să îi spun că este nulă în styling. Bravo, ai stil! Este superbisim ce ai făcut în seara asta. Cizmele nu mă omor după ele, dar îmi place aproape tot.

Iris: Dar m-ai păcălit, Maurice.

Maurice Munteanu: Mie îmi place uneori să păcălesc oamenii.