Un chirurg estetician este acuzat că a mutilat zece paciente care și-au dorit o siluetă de vis, dar s-au trezit cu prejudicii medicale grave. Cercetările au început în ianuarie, după ce trei victime au depus plângere. Medicul a fost supravegheat până acum, iar procurorii au adunat noi dovezi. Din anchetă ies la iveală și alte acuzații șocante. Bărbatul este bănuit de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului, victimă fiind chiar copilul său.

După mai multe luni de filaj, medicul a fost adus cu mascații la audieri 

Medicul estetician, supranumit și „chirurgul vedetelor” a fost adus cu mascații la clinica din București unde efectua operații. Ore bune au durat perchezițiile, iar polițiștii și procurorii au ridicat mai multe acte medicale. Medicul este acuzat că ar fi efectuat mai multe operații estetice în perioada 2020-2024, iar zece paciente ar fi avut de suferit.

„Operații care din păcate nu au decurs așa cum trebuia. Dumneaei i-a adus la cunoștință medicului, i-a trimis și poze cu sânul, care arată într-un mod care nu poate fi descris. Dumnealui i-a spus să aștepte, că o să se vindece. S-a vindecat de i-a căzut de toți”, a precizat avocatul Mircea Gherasim. 

Operațiile erau efectuate la două clinici, din București și Constanța.

„15 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1 978 000 de euro”, a declarat Olimpia Ceară, IPJ Constanța.  

Inițial, medicul a fost ridicat în luna ianuarie. Atunci existau trei plângeri depuse. Judecătorii au decis că bărbatul poate fi cercetat sub control judiciar.

A fost filat în continuare de polițiști și procurori, așa au ieșit la iveală alte acuzații. Bărbatul este cercetat și pentru corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Surse din anchetă spun că bărbatul ar fi întreținut relații intime de față cu copilul său minor. Urmează audierii la Constanța, iar procurorii vor decide dacă cer arestarea preventivă a suspectului.