Acuzații grave planează asupra unei judecătoare de la tribunalul Suceava. Procurorii spun că magistratul furniza informații traficanților de substanțe interzise, după ce s-ar fi îndrăgostit de un interlop.

„Anchetatorii spun că judecătoarea din Suceava avea o relație cu un interlop, cap al unei rețele de traficanți de stupefiante, și primea de la aceștia bani, bijuterii, vacanțe și chiar produse alimentare. În plus, s-ar fi folosit în mod gratuit de mașini scumpe și ar fi beneficiat chiar și de servicii de pază și protecție.

În schimb, judecătoarea îi informa pe traficanți despre dosarele instrumentate de DIICOT, îi anunța dacă sunt supravegheați și când urmează percheziții.

Totul ar fi început în noiembrie 2022 și toată această situație ar fi continuat până luna trecută. Oamenii legii au făcut percheziții atât la tribunal, cât și acasă la judecătoare. Au găsit în locuința ei substanțe interzise de mare risc, pe care aceasta le-ar fi deținut pentru consumul propriu.

Judecătoarea a fost reținută, a fost adusă la București, iar magistrații de la Curtea de Apel urmează să decidă dacă o vor aresta preventiv”
, a transmis Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.