Miruna Pascu, mama șoferului care a provocat tragedia din stațiunea 2 Mai, a fost plasată în arest la domiciliu de magistrați. Ea a fost arestată preventiv în dosarul penal în care este acuzată că a amenințat un martor din dosarul fiului său.

„Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, șoferul care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai și a rănit alții trei, a fost pusă sub arest la domiciliu deși se afla în spatele gratiilor la penitenciarul Târgșor.

Ea a ajuns de la penitenciarul de lângă Ploiești chiar la apartamentul său de lux, situat undeva pe șoseaua Kiseleff, unde va sta cel puțin 30 de zile.

În motivarea magistraților se arată faptul că s-a dispus această măsură pentru ca Miruna Pascu să poată avea grijă de fiul său minor, care a fost încredințat în urma divorțului de Mihai Pascu.

Vă reamintesc faptul că Miruna Pascu este acuzată de amenințare într-un dosar penal deschis de DIICOT, mai exact aceasta ar fi vrut să

o influențeze pe iubita lui Vlad Pascu să dea o declarație favorabilă băiatului într-un dosar în care acesta este cercetat pentru trafic de droguri.

De asemenea și Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, se află în aceste momente sub control judiciar, în timp ce fiul lor este sub arest preventiv încă de pe data de 20 august și va mai rămâne în spatele gratiilor cel puțin alte 20 de zile”,

a transmis Claudia Costandiș, reporter Kanal D.