O nouă ținută câștigătoare pentru Maria. De când a intrat în competiție, Maria a prezentat în platoul emisiunii de fashion ținute care au fost atât pe placul juraților, cât și a celorlalte concurente.

Și în seara zilei de luni, aceasta a reușit să obțină numărul maxim de calificative din partea celor trei jurați.

O nouă ținută câștigătoare pentru Maria. Look-ul a fost pe placul celorlalte concurente: „E impecabil, nu am ce să zic”

Constanția și Andreea au comentat look-ul de astăzi al Mariei. În timp ce Constanția a fost dată pe spate de ținuta competitoarei sale, Andreea a menționat însă că unele aspecte ale outfitului nu au fost pe placul ei.

Constanția: „Din culise ți-am spus că îmi place foarte mult trenchul. Mi se pare că ai integrat foarte bine, mai ales că ai ales ceva nude pe dedesubt și toată atenția se duce către piesa centrală, că ai un batic pe cap.

Și ochelarii sunt aleși foarte bine. E un look impecabil, nu am ce să zic.”

Citește și: Carina a propus o nouă ținută care nu i-a impresionat pe jurați. Alexandru Abagiu a luat-o la întrebări pe tânără: „Ce se întâmplă cu tine în momentul ăsta? Ne plictisești”

Andreea: „Și mie îmi place trenchul ca piesă, însă se vede că nu se așează bine la umerii tăi.”

Maria: „Trenchul este o mărime mai mare dar mie fix asta mi s-a părut interesant și mi-a plăcut.”

Andreea: „Mie nu-mi place cum se așează și nici topul pe care îl ai. Îmi plac încălțările pe care le ai și cam atât.”

Jurații, cuceriți de ținuta Mariei. Tânăra a primit trei steluțe: „Îmi place că asculți”

Jurații au fost plăcut surprinși de modul în care Maria a ales să se îmbrace. Astfel, aceștia au complimentat outfit-ul aspirantei la titlul de „cea mai stilată femeie din România” și i-au acordat calificative maxime acesteia.

Alexandru Abagiu: „Nuanța asta superbă de verde îți vine excepțional. Îmi place că asculți, pentru că săptămâna trecută vorbeam despre a nu mai folosi atât de mult wet look-uri.”

Raluca Bădulescu: „Hainele de piele în general sunt unele dintre marile mele pasiuni. Culoarea aceasta să știi că nu am îndrăznit, nu o am, n-am purtat-o. Este foarte greu de asortat. Ai ales nuanța perfectă de bej. În combinația în care ai pus tu, este excepțională.”

Citește și: Look-ul Andreei, aspru criticat. Ce greșeli a făcut concurenta „Bravo, ai stil!” 2023: „Ținuta e nenorocire”

Maurice Munteanu: „Ăsta este un verde botega, destul de greu de integrat. Una peste alta, ne-ai arătat în aceste apariții că ai o versatilitate stilistică foarte mare și îmi place că poți trece de la broscuță la lebădă. Asta este o chestiuță pe care o susțin și care mă atrage.”