S-a dus să își cumpere un apartament în Brașov, dar a rămas fără 76 de mii de euro. Un bărbat din Bușteni a fost jefuit de două femei care i-au propus o aventură amoroasă. Suspectele l-ar fi îmbătat iar apoi au furat tot ce au prins.

Cele două hoațe au fost găsite de către oamenii legii la scurt timp după jaf 

„Bărbatul în vârstă de 52 de ani, originar din Bușteni, a venit la Brașov ca să își cumpere un apartament. Acesta ar fi fost și motivul pentru care ar fi avut la el o borsetă în care ținea 76 de mii de euro. Bărbatul ar fi venit cu trenul în oraș iar la gară a cunoscut două femei care i-ar fi propus să întrețină relații sexuale.

Cei trei s-ar fi dus într-o zonă apropiată de gară, femeile i-ar fi dat bărbatului să bea până când acesta a rămas inconștient iar mai apoi au furat tot ce au prins, adică banii pe care bărbatul îi avea la el, dar și câteva bijuterii, apoi s-au făcut nevăzute. Când bărbatul s-a trezit, acesta și-a dat seama că a fost jefuit și a sunat imediat la 112.

Citește și: O judecătoare din Suceava, mână-n mână cu traficanții. Anchetatorii spun că femeia ar fi fost chiar iubita capului rețelei de infractori

Polițiștii s-au mobilizat iar în scurt timp le-au identificat pe cele două suspecte. Femeia în vârstă de 43 de ani s-a trezit acasă cu mascații, în schimb cealaltă suspectă, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită la o pensiune din Toplița, județul Harghita. 

La percheziții, oamenii legii au găsit o parte din banii furați, dar și mai multe electrocasnice și electronice nou nouțe, care încă nu erau desigilate și care ar fi fost cumpărate chiar din banii pe care femeile i-ar fi furat.

În acest caz, cele două femei au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar procurorii le acuză de furt calificat”,

a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.