Patronul de la Ferma Dacilor, pensiunea la care un incendiu a înghițit opt vieți nevinovate, merge acasă.

„Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, scapă din spatele gratiilor după ce magistrații de la Tribunalul Prahova au decis în cursul zilei de joi să îl plaseze în arest la domiciliu. De asemenea, și cei doi asociați ai lui Dinicu, care se aflau în același dosar ca parte, au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Vă reamintesc faptul că patronul de la Ferma Dacilor a stat în spatele gratiilor o perioadă de 30 de zile. El este tras la răspundere pentru distrugere din culpă, mai exact, ar fi construit pensiunea Ferma Dacilor în mod ilegal, fără a avea avizele necesare. De asemenea, anchetatorii nu iau în considerare pista unei mâini criminale, așa cum a susținut Cornel Dinicu, ci mai exact s-a stabilit că o posibilă cauză a incendiului ar fi fost supraîncărcarea rețelei electrice, care ar fi topit cablurile, ceea ce ar fi

dus la izbucnirea flăcărilor.

Citește și: Avocatul lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, a demisionat din cauza amenințărilor: „Nu pot să lucrez cu sabia deasupra capului”

Magistrații au motivat această decizie(n.red. de a-l plasa pe Cornel Dinicu în arest la domiciliu) prin faptul că patronul de la Ferma Dacilor nu are reprezenta un pericol pentru cei din jur.

El nu are voie în momentul de față să ia legătura cu niciun martor din acest dosar”, a transmis Claudia Costadiș, reporter Kanal D.