O tragedie cu final anunțat pare să fie moartea celor doi studenți loviți în plin de Vlad Pascu. Individul aflat acum după gratii a gonit în noaptea tragediei cu o viteză care i-a înspăimântat până și pe prietenii săi. În plus, deși era sub influența unui cocktail de stupefiante, acesta a încercat să cumpere și altele.

Vlad Pascu a apăsat la maxim pedala de accelerație în timp ce căuta stupefiante 

„Cei care au fost aproape de Vlad Pascu în noaptea tragediei spun că tânărul conducea agresiv. Ar fi mers cu peste 150 de kilometri pe oră și ar fi făcut mai multe manevre, dar și depășiri riscante. La un moment dat, prietenii lui Vlad Pascu s-au speriat și au cerut să coboare, însă asta nu l-a împiedicat pe tânăr să își continue așa zisa distracție. A ajuns în zona unui club, de unde ar fi încercat să cumpere mai multe pastile de Ecstasy.

I-ar fi oferit unui tânăr necunoscut două sute de lei, dar care nu avea marfa cerută. S-ar fi împrietenit într-un final cu el și, alături de o altă tânără, ar fi mers cu mașina în căutarea de substanțe interzise.

Citește și: VIDEO Mama lui Vlad Pascu a primit două lumânări pe care să le aprindă la mormintele victimelor, după eliberare: „Fiind în postul Crăciunului, apreciez foarte mult”

La scurt timp, Vlad Pascu a fost oprit de polițiști, însă agenții de poliție l-au eliberat și așa s-a ajuns la impactul violent soldat cu doi morți. În momentul accidentului, Vlad Pascu avea un organism un adevărat cocktail din mai multe stupefiante”, a transmis Adina Iliescu, reporter Kanal D.