Scandal monstru între două grupuri de adolescenți! Răfuielile dintre adolescenți capătă proporții tot mai violente. În Suceava, doi minori au ajuns la spital cu răni provocate de cuțit, după o bătaie cruntă la care au luat parte mai mulți tineri scandalagii.

Camerele de supraveghere au filmat totul. Bătaia a avut pe o stradă din comuna Șcheia, între două găști de adolescenți. În imaginile surprinse de camere se vede cum tinerii încep să-și împartă pumni și picioare.

„Țipau. Eu afară n-am ieșit pentru că m-a temut”, a povestit o localnică.

Citește și: „Bătaie” pe lumânări la promoție

La un moment dat unul dintre scandalagii scoate un cuțit și îi rănește pe trei dintre adolescenții din tabăra adversă. Speriați de țipetele auzite din drum, localnicii au sărit să-i despartă.

„S-au despărțit.

Noi am început să țipăm la ei. Un grup a luat-o la vale și un grup s-a dus în sat. Au sărit vecinii”
, a spus o altă persoană din localitate, care a asistat stupefiată la scandalul dintre adolescenții din sat.

Scandal monstru între două grupuri de adolescenți! La doar 15 ani, un băiat și-a înjunghiat mai mulți colegi de școală

Scenele violente s-au petrecut chiar în apropierea unui loc de joacă. 

„Lipsă educație din start, nu știu familia cât se implică. Pune în pericol și siguranța celorlalți cetățeni, mai ales că aici este parc, erau copii”, a completat un sătean.

Imaginile de pe camere au surprins și momentul în care o mașină ajunge la fața locului și ia doi dintre adolescenții înjunghiați.

Citește și: Bătaie în Parlament din cauza unui deputat

„Au ajuns stabili hemodinamic, prezentând plăgi înjunghiate la nivelul toracelui posterior, care au necesitat internare. A fost și un al treilea, el nu avea deloc plagă tăiată la nivelul pavilionului auricular drept și mai multe concluzii și nu a necesitat internare”, a declarat Dan Teodorovici, medic UPU la Spitalul Județean Suceava.

În urma anchetei polițiștii au stabilit că toți cei implicați erau foști colegi de școală. Atacatorul cu cuțit are cincisprezece ani iar oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili de la ce a pornit totul.