Luiza s-a pregătit să meargă la poligon! O nouă săptămână a început la „Bravo, ai stil!”, iar Luiza a vrut să îi lase mască pe jurați și pe telespectatori. De această dată însă, concurenta nu a mai ales o ținută complexă, ci una simplă și casual.

Luiza s-a pregătit să meargă la poligon! Outfit-ul ei a fost pe placul Carinei: „Arăți bine”

Luiza a vrut să profite de timpul liber așa că, potrivit poveștii pe care i-a spus-o Ilincăi Vandici, tânăra aspirantă la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a mărturisit că s-a aranjat pentru a merge la poligonul de tragere.

Citește și: Alina a izbucnit în râs când a văzut-o pe Luiza îmbrăcată așa! Replici acide între cele două concurente: „Mi se pare ceva ieftin din toate punctele de vedere”

Ținuta pe care a ales-o tânăra a fost pe placul Carinei, care a mărturisit că ar și purtat-o în viața de zi cu zi. 

„Îmi plac pantalonii, per total arăți bine, dar nu-mi place partea de sus, e prea basic. Este o ținută simplă, iar mie îmi plac ținutele simple”, a spus Carina.

Ținuta Luizei a primit doar o steluță din partea juraților

Luiza a pășit încrezătoare în fața juraților, sperând ca piesele vestimentare pe care le-a ales să îi aducă calificative foarte bune. Iată însă că ținuta nu a fost pe placul juraților, în special a lui Maurice Munteanu și a lui Alexandru Abagiu, care au considerat piesele alese nepotrivite și chiar demodate. De departe însă, accesoriul care l-a deranjat cel mai tare pe Maurice Munteanu a fost ceasul inteligent pe care Luiza l-a purtat.

Raluca Bădulescu: „Sunt ok pantalonii ăștia. Ținuta e civilizată. Geanta aia n-are nicio legătură cu ceea ce porți. A rămas și singură acolo.”

Citește și: Iris simte că nu are competiție la Bravo, ai stil 2023? Le-a spus-o în fața tuturor concurentelor: „Nu reprezentați pentru mine o amenințare”

Maurice Munteanu: „Detest smartwatch-urile și am mai spus, ele sunt utile, sigur că da, în momentul în care avem o viață activă, vrem să urmărim o situație.

În momentul în care smartwatch-ul este inclus într-o ținută cu iz de accesoriu, e nenorocire. Pantalonii îți vin bine, body-ul îți vine bine, body-ul nu are nicio legătură cu smartwatch-ul.”

Alexandru Abagiu: „Pe mine mă duci într-o perioadă apusă.”

În final, Luiza a obținut doar o steluță, din partea Ralucăi Bădulescu. Alexandru Abagiu și Maurice Munteanu nu au fost impresionați de ținuta concurentei.