Bogdan Mocanu și Jador au în spate o prietenie de ani de zile, însă au trecut de multe ori prin momente tensionate. Fanii celor două au fost surprinși în momentul în care au aflat că a existat din nou o ceartă între ei și nu își vorbesc. Bogdan Mocanu este de părere că momentan nu există cale de împăcare, pe motiv că a fost deranjat de comportamentul fostului său prieten în ultima perioadă.

Deși s-au mai văzut o singură dată de când a început cearta, „războiul” dintre cei doi continuă. Bogdan Mocanu a fost deranjat de glumele făcute de Jador, mai ales că ar fi vorbit urât despre mama lui. El a mai spus că este deranjat de faptul că fostul său prieten nu este conștient de numărul de persoane care îl urmăresc și îi iau exemplul. 

Citește și: Jador și Alexandra Dobbia, adevăratul motiv al despărțirii! Cântărețul a spus tot: „Las orice femeie”

„Ne-am mai văzut o singură dată. Nu mai știu dacă eram certați așa tare sau nu, înainte să vorbească urât de mama mea, în glumă, dar l-ai văzut cum reacționează. Eu îl cunosc cel mai bine, îl cunosc mai bine decât mama lui. Eu știu când glumește și când nu. Trebuie să țină cont de faptul că are mulți oameni, mulți copii care îl urmăresc și îl iau exemplu”, a

declarat Bogdan Mocanu, la o emisiune televizată.

Ce spune Jador despre cearta cu Bogdan Mocanu: „El are mai mult timp liber” 

Jador a vorbit și el în urmă cu câteva săptămâni despre cearta dintre el și Bogdan Mocanu. Celebrul cântăreț a dezvăluit că nu îi mai răspunde la telefon, însă nu are timpul necesar să stea „toată ziua după el”.

El a spus că fostul său prieten are mai mult timp liber la dispoziție, în timp ce el are un program extrem de solicitant din cauza concertelor. 

„Nu știu, nu mai vrea să răspundă la telefon, el știe ce are...!(...) Nu pot să stau toată ziua cu el, eu am treabă, nu pot să stau toată ziua cu el, să stau și să stăm. Eu nu sunt omul care să stea.

El are mai mult timp liber, eu sunt un om ocupat cu responsabilități enorme. Eu sunt cântăreț, astăzi sunt la Paris, mâine la Bruxelles, poimâine în Germania și tot așa. Eu nu am timp de stat”, a declarat Jador, la TV.

Cearta dintre Bogdan Mocanu și Jador a început în perioada în care Jador l-a luat în orchestra lui pe Nikolas Sax.

Celebrul manelist este de părere că și acesta ar putea fi un motiv de supărare din partea prietenului său, în contextul în care nu mai petrec la fel de mult timp împreună. 

„Eu l-am luat pe Nikolas Sax cu mine în orchestră și el probabil zice că stau numai cu Nikolas, nu știu, habar n-am. Nu știu ce o fi în capul lui, e prost rău”, a mai zis Jador.