Un polițist din Focșani a fost bătut de doi deținuți periculoși care voiau să evadeze. Agentul mai era cu un coleg, dar celălalt om al legii a fugit ca să ceară ajutor.

„Cei doi deținuți, amândoi cu vârste de până în douăzeci și cinci de ani, au cerut voie să meargă la toaletă. Erau supravegheați de doi polițiști, iar când unul dintre agenți a deschis ușa, au început să-l lovească.

Al doilea polițist a încercat să intervină însă nu a reușit să-i imobilizeze pe indivizi, așa că a cerut ajutorul colegilor și, în cele din urmă, agenții au reușit să-i încătușeze pe agresori.

Unul dintre ei este arestat pentru crimă iar celălalt pentru că a comis mai multe furturi. Acum, amândoi s-ar putea alege cu pedepse suplimentare pentru ultraj și tentativă de evadare.

Citește și: „Loteria” întârzierilor pe calea ferată. Oamenii au așteptat ore întregi să ajungă la destinație: „Nu se repară nimic, nu se investește deloc”

Polițistul bătut a primit îngrijiri medicale. Nu a avut nevoie să fie transportat la spital așa că, atât el, cât și colegul lui, și-au continuat munca după incident”, a transmis Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.