Au trecut aproape 18 ani de la moartea uneia dintre cele mai iubite artiste din țara noastră, din toate timpurile. Laura Stoica s-a stins din viață la data de 9 martie 2006, la doar 38 de ani.

Au trecut ani întregi de atunci iar mama regretatei soliste a încercat să își continue viața, chiar dacă poartă mereu în suflet durerea provocată de tragedia care i-a răpit fiica mult prea devreme.

Cu timpul, Elena Stoica spune că s-a resemnat și că a acceptat moartea Laurei Stoica, despre care este convinsă că se află într-o lume mult mai bună.

Pe 9 martie, chiar în ziua în care se împlinesc exact 18 ani de la moartea Laurei Stoica, Elena Stoica vrea să își pomenească fiica la biserică, unde a dezvăluit că săptămânal lasă un pomelnic pe care trece numele fiicei sale, pentru ca aceasta să fie pomenită de preot la slujbă.

„Pe 9 martie se împlinesc 18 ani de când fiica mea nu mai este printre noi. M-am împăcat cu această situație de ani de zile. Așa a vrut Dumnezeu. Nu a fost nici prima nici ultima fata care a murit de tânără. Viața merge mai departe. O să merg pe 9, luna viitoare, la Biserică și o să dau de pomană. O să fac o colivă frumoasă, o să iau și vin și o să dau și prescură.

Pachețele nu cred că fac să dau de pomană că pe vremurile astea grele nu prea îmi permit. De fiecare dată când merg la Biserică, în fiecare săptămână, îi fac pomelnic și o trec pe ea.

Laura este acum într-o altă lume. Acolo unde este ea nu e lumea ca aici. E mult mai bine ca pe Pământ. La cimitir la ea nu ajung prea des.

Din păcate este greu drumul până la București (locuiește în Târgoviște- n.r), dar încerc de două ori pe an să ajung la mormântul ei”, a declarat Elena Stoica pentru Click!

Citește și: Natașa Raab a fost condusă pe ultimul drum. Un detaliu de pe sicriul artistei a atras atenția tuturor celor prezenți

Laura Stoica a decedat în seara zilei de 9 martie 2006, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un grav accident rutier.

Artista se întorcea de la Urziceni, unde susținuse un spectacol, și se îndrepta spre Capitală.

Tragedia s-a petrecut pe DN2, în dreptul localității Sinești, în județul Ialomița. În momentul tragediei, vedeta se afla în mașină cu logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Durerea provocată de moartea artistei tuturor celor care au cunoscut-o și au iubit-o a fost cu atât mai mare având în vedere că solista era însărcinată în momentul decesului.