Teodora Maria Popa este numele tinerei care s-a stins din viață, miercuri, 3 ianuarie, la vârsta de doar 35 de ani. Era polițistă și lucra ca agent în cadrul poliției din Cisnădie, județul Sibiu. Teodora a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, iar în urmă a lăsat un soț și cei doi copii ai lor, un băiat de 5 ani și o fetiță de 10 ani. Anunțul trist a fost făcut pe rețelele de socializare de către colegii de breaslă ai tinerei.

Trupul neînsuflețit al Teodorei a fost depus la capela cimitirului din Sibiu, undei toți cei care au cunoscut-o pot veni să își ia rămas bun, relatează oradesibiu.ro

Citește și: Ea este Ramona, asistenta care și-a pierdut viața în ultima zi din an! Femeia de 42 de ani a murit subit la volanul mașinii

„Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre Popa Teodora Maria, care astăzi, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

La doar 35 ani, a lăsat în urmă soțul, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 10 ani. A activat la IPJ Sibiu – Poliția Orașului Cisnădie, a adorat această meserie, a iubit oamenii, a empatizat și suferit cu fiecare în parte, adunând la ea problemele tuturor, oferind oricărui străin și pâinea de la gură, lucruri ce și-au lăsat amprenta în societate. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului din Sibiu.
Dumnezeu să o ierte!”
, este mesajul postat de colegii Teodorei, pe grupul de Facebook „Polițiști – Uniți suntem puternici”.

Apropiații sunt devastați de pierderea Teodorei: „Sunt convins că ți-ai găsit locul și liniștea între îngeri, aici ai luptat destul!”

Înmormântarea Teodorei va avea loc în ziua de 5 ianuarie, la ora 13:00, în Cimitirul Municipal Sibiu, a anunțat Poliția Sibiu, printr-o postare de rețelele de socializare.

„Dincolo de uniforma de polițist pe care a îmbrăcat-o pentru I.P.J. Sibiu și Poliția Orașului Cisnădie din 2012, fiică, soție și mamă a doi copii, Teo rămâne în amintirea noastră așa cum a fost, un om bun, o femeie frumoasă, un spirit vesel, un suflet de pus pe rană”, au mai scris colegii de breaslă ai tinerei de 35 de ani. 

Toți cei care au cunoscut-o pe Teodora au lăsat câte un mesaj în memoria acestei.

După o lungă luptă cu boala, apropiații speră că și-a găsit liniștea, chiar dacă moartea ei înseamnă o pierde uriașă. 

„Nu există cuvinte să putem descrie un om de o bunătate rară, așa cum ai fost tu. Sunt convins că ți-ai găsit locul și liniștea între îngeri, aici ai luptat destul! Plecarea ta e o pierdere uriașă pentru oameni și pentru societate. Ne vor lipsi vorbele și sfaturile tale”,

a scris un apropiat al Teodorei pe Facebook.