După ce Simona Halep a fost suspendată pentru o perioadă de 4 ani din tenis, în urma acuzațiilor de dopaj, campioana s-a adresat la TAS, unde a depus un apel și unde a fost audiată în perioada 7-9 februarie.

Verdictul în cazul dublei campioane de Grand Slam continuă să întârzie și asta pentru că oficialii încă deliberează în vederea unei decizii finale. Simona Halep speră să obțină o reducere a interdicției pe care a primit-o cu ceva timp în urmă sau chiar anularea suspendării de 4 ani. 

„Completul de arbitraj este în prezent în curs de deliberare pentru pregătirea hotărârii arbitrale care conține decizia sa.  La momentul redactării prezentului document, nu este posibil să se indice o dată pentru notificarea părților cu privire la hotărârea arbitrală”, a fost prima reacţie transmisă de TAS în dosarul Simonei Halep, notează FANATIK.

Citește și: Simona Halep, suspendată pentru patru ani din tenis! Anunțul oficial făcut de ITIA

Audierea Simonei Halep la TAS a stârnit mai multe controverse. În timp ce campioana se bucură de susținerea fanilor săi, atât în România, cât și la nivel internațional, au existat anumite voci care au criticat alegerea vestimentară a sportivei.

La înfățișarea în fața magistraților, campioana a purtat un pulover în valoare de peste 2000 de euro, asortat cu o geacă, care costă aproximativ 4000 de euro.

La acea vreme, una dintre vocile celebre care au sărit în apărarea Simonei a fost Cătălin Botezatu, care i-a pus la punct pe cei care au criticat alegerea vestimentară a sportivei.

„Eu cred că ipocrizia românilor merge mult prea departe și faptul că noi comentăm cum s-a îmbrăcat un titan și un nume, cu care trebuie să ne mândrim, ca cel al Simonei Halep,  este prea mult.

În cazul Simonei Halep, pot spune că nu a epatat, că nu s-a dus îmbrăcată cu nu știu ce brand-uri extrem de scumpe. 

În plus, e și normal ca la banii ei să poarte haine și de 10.000 de euro. Pentru că sunt banii ei, ca să câștige bani și-a rupt mâinile și picioarele! I-a muncit, pur și simplu, nu i-a furat, ca alții.  În concluzie, este o ținută corectă, dar și atitudinea ei este una corectă”,

a declarat Cătălin Botezatu la începutul lunii, pentru Playtech.