Veste bună pentru cei care vor să se tatueze! Pasionații de tatuaje au parte de o veste foarte bună din partea unui stat din Europa, care este hotărât să le ofere transport gratuit pentru un an întreg celor care vor să-și tatueze un anumit cuvânt, la una dintre locațiile în care campania a fost promovată pe parcursul ultimelor luni.

Aceasta este țara care vrea să le ofere transport gratuit celor care vor să se tatueze! Decizia a stârnit nemulțumiri

Inițiativa aparține unei companii din Austria și a fost inițiată de ministrul pentru Protecția Climei. Cei care vor să se tatueze trebuie să știe că nu este vorba despre orice tatuaj. Dacă vor să aibă parte de transport gratuit, oamenii trebuie să își scrie cuvântul „Klimaticket”.

Oficialul Leonore Gewesseler a promovat inițiativa la un festival din orașul St. Polen, care a avut loc cu aproximativ o săptămână în urmă.

Chiar dacă inițiativa este menită să promoveze atenția asupra mediului înconjurător, aceasta a stârnit mai multe revolte, în special în rândul parlamentarilor austrieci.

Citește și: Speriați de bombardamente, românii de la graniță sunt gata să fugă. Oamenii se tem din ce în ce mai tare: „M-a afectat psihic”

Cei care voiau să beneficieze de transport feroviar gratuit trebuiau să își facă tatuajul menționat la fiecare festival la care a fost promovat în această vară.

Inițiatorii campaniei spun că până în acest moment, șase persoane au acceptat provocarea.

În mediul online inițiativa este foarte controversată și nu este văzută cu ochi buni de o parte dintre utilizatori.

„Este aceasta o acțiune atât de exemplară? Motivați adulții tineri să-și facă tatuaje?”, a întrebat un utilizator pe Instagram.

Pe de altă parte, alți oameni sunt încântați pentru că astfel pot să economisească o sumă destul de importantă de bani.

Gratuitatea se aplică aproape în toate mijloacele de transport în comun din Austria.