Tragedia a fost filmată de o cameră de bord, iar pe imagini se observă că autoturismul în care erau cei doi soți circula cu viteză. Alin și Alexandra erau căsătoriți civil de două luni, iar în toamnă ar fi urmat să organizeze nunta. Ea era profesoară la o școală din județ, iar el era inspector la Casa de Pensii.

Doi tineri proaspăt căsătoriți s-au stins din viață, în urma unui accident rutier

Erau îndrăgostiți, iar viața părea să le surdă. Totul s-a spulberat în doar câteva clipe, atunci când Alin a călcat prea mult pedala de accelerație. Camerele de bord au surprins ultimele momente din viața ale celor doi soți aflați în mașina de culoare galbenă. Alin conducea cu viteză, iar Alexandra era pe scaunul din dreapta.

Un autoturism i-a stat în cale tânărului așa că a tras brusc de volan ca să îl depășească prin partea dreaptă.

Roata din spate a mașinii a ieșit de pe șosea și a lovit o groapă, iar din acel moment Alin a pierdut controlul și a ajuns pe contrasens, unde a fost lovit de o autoutilitară. Pentru cei doi soți medicii nu au mai putut să facă nimic. „Două victime au ajuns la spital în stare foarte gravă. Acestea au suferit leziuni incompatibile cu viața și ulterior au decedat”

Aceștia urmau să facă nunta

Șoferul dube,i în vârstă de 36 de ani, a fost și el rănit și a ajuns la spital. Polițiștii au deschis o anchetă. „S-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Citește și: VIDEO Trei români și-au pierdut viața, în urma unui accident misterios. Mașina în care se aflau s-a izbit de un pom

Din primele investigații, vinovată de întreaga tragedie ar fi Alin. Tânărul era tare mândru de mașina lui. Dovadă fiind numeroasele fotografii de pe rețelele de socializare. Într-una dintre postări de la volanul mașinii care avea să și găsească sfârșitul Alin pomenea inclusiv despre patimasa pentru viteză. „Mașina mi-o cere dar nu-i dau ce vrea, acum am familia acasă trebuie să ajung la ea.” Rudele și apropiații celor doi proaspăt căsătoriți sunt în stare de șoc și se pregătesc acum să-i conducă pe ultimul drum.