Asta după ce la Euro fanii tricolorilor au fost a treia cea mai numeroasă galerie de pe stadioane, după gazda Germania și după Turcia.

Peste 500 de suporteri au venit să își aclame favoriții la Mogoșoaia, acolo unde elevii lui Edi Iordănescu au ținut discursuri emoționante și le-au oferit autografe și amintiri de neuitat susținători lor generației de suflet.

„Generația de suflet” s-a întors acasă

Ca niște eroi au fost întâmpinați acasă jucătorii generației de suflet care s-au întors în miez de noapte din Germania.

În Mogoșoaia sute de suporteri plin de entuziasm au ținut să îi aplaude și să le mulțumească pentru visul pe care l-au trăit cu sufletul la gură după atâția amari de ani. „Cea mai în tare din ultimii 30 de ani.

Chiar ne-au dovedit că sunt o echipă unită și cum au jucat și ne-au lăsat uimiți cu siguranță.”

Citește și: VIDEO Femeia care a mușcat un băiețel pe plajă s-a ales cu dosar penal. Ce spun specialiștii despre reacția ei?

Din tribune a răsunat imnul României, care a impresionat o lume întreagă atunci când a fost cântat la unison pe stadioanele din Germania.

Tricolorii au făcut mândri o țară întreagă

Suporterii l-au copleșit de emoții pe portarul Florin Niță care a împlinit 37 de ani. Chiar dacă n-au răzbit în lupta din optimi, jucătorii Naționalei se pot considera victorioși. Au câștigat inimile unei țări întregi, iar noi respectul unei Europe care nu de puține ori ne-a pus la zid fără să ne cunoască cu adevărat.

„România dat un semnal puternic să fie un nou început pentru fotbalul românesc și pentru România.” Oaspeții perfecți, așa ne-au descris cei de la UEFA, după ce vestiarul în care a stat echipa a fost lăsat într-o curățenie impecabilă, iar organizatorilor le-a fost transmis un mesaj impresionant, în care scrie, printre altele: „Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă, plecăm câștigători.”

Citește și: VIDEO Jucătorii naționalei, lăsați cu ochii-n soare. Tricolorii au avut probleme cu zborul de la întoarcere

Conform cifrelor publicate de un important cotidian sportiv din Spania, România va încasa peste 12 milioane de euro, în urma participării la Campionatul European de fotbal.