O bătaie generală a fost surprinsă de camerele de supraveghere din Centrul Vechi al Capitalei. Scandalul a pornit chiar în fața bisericii iar în încăierare a intervenit și un bărbat în scaun cu rotile. Conflictul a fost în cele din urmă aplanat de polițiștii locali.

Spiritele s-au calmat doar după intervenția oamenilor legii 

Încăierarea a avut loc săptămâna trecută, însă imaginile au fost făcute publice abia acum.

Totul ar fi pornit în fața Bisericii Sfântul Anton din Centrul Vechi al Capitalei. Chiar la poartă, două femei s-au tăvălit pe jos și au început să se lovească reciproc. Nici rudele lor nu s-au lăsat mai prejos și au intervenit.

Pe post de armă, una dintre femei a folosit o Biblie și a lovit în stânga și în dreapta. La un moment dat, în peisaj a apărut și un bărbat în scaun cu rotile, care a încercat să facă ordine printre bătăușe.

Spiritele s-au calmat abia când au venit polițiștii locali.

Citește și: Soț gelos, atac violent în parcarea unui supermarket din Arad! Soția și presupusul amant au ajuns în stare gravă la spital

Două dintre cele implicate în scandalul monstru au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Alte 11 persoane au fost duse la sediul Poliției, iar acolo s-au ales cu amenzi în valoare totală de 3300 de lei.