Oltenii s-au războit între ei în centrul Craiovei. Zeci de fani ai echipelor rivale de fotbal din oraș s-au confruntat printre terasele și restaurantele pline de clienți. Polițiștii încă îi caută pe scandalagii. Aproximativ 80 de ultrași, care susțin cele două echipe din Craiova, s-au războit în centrul orașului. Indivizii puși pe scandal au aruncat cu mese și scaune și au fost cu greu despărțiți de jandarmi, iar vinovații s-au făcut rapid nevăzuți.

„Imediat după scandalul din centrul orașului, un suporter agresiv, în vârstă de 28 de ani, a fost condus la audieri. Totodată, un alt tânăr s-a ales cu dosar penal după ce forțele de ordine au găsit asupra lui un baston telescopic, folosit în conflictul dintre ultrași”, a transmi Teo Argint, corespondent Kanal D.  

Citește și: Polițiști bătuți în plină stradă la Botoșani! Agenții au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar bătăușii ar fi plecat liberi de la secție

Rivalitatea dintre cele două echipe e uriașă: una e susținută de primărie, a doua de Adrian Mititelu. Probleme au fost și la stadion. Un suporter însoțit de un copil e implicat într-o busculadă în mijlocul agenților de pază, care nu fac față. În scandal ar fi intervenit și bodyguardul fiului lui Adrian Mititelu. Până la urmă, jandarmii au fost chemați și în parcarea stadionului, pentru a calma spiritele.