Cristian, tânărul în vârstă de 25 de ani, care a dispărut în viitura din Italia este în continuare de negăsit. Salvatorii s-au întors și astăzi la locul tragediei, însă nici urmă de român.

Cristian este încă de negăsit

Patriția și Bianca, fetele care îl însoțeau pe Cristian, au fost descoperite ieri fără viață, iar rudele și prietenii acestora sunt în stare de șoc. Imaginile dramatice din timpul intervenției pompierilor în care cei 3 prieteni stăteau îmbrățișați în mijlocul puhoiului de apă, au făcut înconjurul planetei.

După mai bine de 48 de ore de la dispariție, Cristian este încă de negăsit. Pompierii și voluntarii l-au căutat fără oprire. Au fost chemați scafandrii, au fost ridicate elicoptere, însă eforturile au fost fără rezultat.

Citește și: VIDEO „Eu am ucis-o” Vărul Raisei și-a recunoscut fapta. Ce se va întâmpla în continuare?

Trupurile neînsuflețite ale Biancăi și Patriției au fost descoperite după două zile de căutări la 800 de metri depărtare de locul tragediei.

Cei trei prieteni au fost înghițiți de ape vineri. Au venit la plajă și au fost surprinși de viitura puternică pe o mică insulă în mijlocul apelor, într-un loc frecventat de localnici din Premariacob.

Palma de pământ pe care erau refugiați a fost imediat acoperită de puhoaie, iar tinerii nu au mai reușit să reziste până la sosirea pompierilor. S-au îmbrățișat în fața morții, însă au fost luați de apă cu doar câteva clipe înainte ca un elicopter de salvare să ajungă la ei.

Autoritățile nu i-au putut salva pe cei trei tineri

Salvatorii au pierdut lupta contracronometru cu toate că au aruncat corzi de care să se agațe, tinerii nu au mai reușit să le apuce. Acasă la Satu Mare, rudele și prietenii sunt împietriți de durere.

Citește și: Cine este românca condamnată la 23 de ani de închisoare în Italia? Nicoleta a omorât bărbatul de care avea grijă

Pe paginile de socializare curg mesajele de condoleanțe, iar cei care îi cunoșteau, abia își mai găsesc puterea să vorbească.

Căutările în cazul lui Cristian vor continua, au anunțat autoritățile din Italia. În paralel au fost deschise o anchetă care va stabili dacă cei trei români puteau fi salvați sau nu.