După 3 ani în care și-au aruncat săgeți și au făcut declarații tăioase unul despre altul, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să îngroape securea. Cei doi au discutat cu calm, astfel că apele s-au liniștit între ei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au declarat pace

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost mediatizat și discutat timp de trei ani. Cei doi și-au aruncat săgeți ori de câte ori aveau ocazia și s-au învinovățit pentru situația în care au ajuns.

În cele din urmă, Anamaria Prodan și-a refăcut viața și și-a găsit alinarea în brațele lui Ronald Gavril. Impresara nu vrea ca scandalul dintre ea și fostul soț șă îi afecteze noua relație, motiv pentru care a decis să pună punct războiului. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan se gândește și la cei trei copii ai săi și nu își dorește să îi mai atragă în tot acest circ și să sufere mai mult decât au făcut-o deja.

În cadrul unei emisiuni, Anamaria Prodan a recunoscut că s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf și au discutat cu calm. Impresara a ajuns la concluzia că fostul ei soț a fost influențat de alte persoane din jurul său și întregul scandal a fost datorită unor oameni nesemnificativi din viețile lor.

Citește și: Anamaria Prodan îl așteaptă pe Ronald Gavril acasă, de Paște! La ce are interzis boxerul: „Nu simt nevoia să vin să dau cu pumnul în masă”

„Am vorbit după mult timp cu Reghecampf și am vorbit de toate, despre ce s-a întâmplat. Sunt atât de mulți oameni în jurul nostru care și-au dorit acest război, încât Laur o să-și dea seama după multă vreme.

Nu am fost împinși să facem asta, dar cu tot ce s-a întâmplat după, cu niște oameni mici și mărunți. Am vorbit să închidem toată nebunia asta pentru copiii noștri, ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată, nimeni nu va egala acest cuplu care a

fost de mare succes. Noi am fost unici în istoria fotbalului mondial, nimeni vreodată nu a făcut asta”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni, conform viva.ro.

Anamaria Prodan a recunoscut că cei trei copii ai săi au avut o implicare mare în împăcarea sa cu Laurențiu Reghecampf, construind un scut în jurul său și deschizând ochii tuturor.

„Copiii mei au avut o contribuție mare și au făcut scut în jurul meu și probabil că au deschis ochii tuturor. Oricât de nebun ai fi, la un moment dat realizezi că acești copii nu merită așa ceva și nu merită să le fie rușine, nu merităm nici noi. Asta i-am și spus, tot circul ăsta a fost din frustrare, suntem oameni, dar în rest, absolut toată lumea face așa”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan se va întâlni cu Laurențiu Reghecampf pentru a clarifica tot

Frumoasa impresară a mărturisit că nu vrea ca noul iubit să aibă de suferit pe urma scandalului dintre ea și fostul soț, astfel că se va întâlni cu Laurențiu Reghecampf  pentru a clarifica tot ce a mai rămas de pus la punct.

Vedeta este sigură că fostul soț a fost influențat de alte persoane, însă tot ce își dorește acum este să pună capăt disputei și să liniștească apele de dragul familiei ei.

Citește și: Gigi Becali, naș la nunta Anamariei Prodan cu Ronald Gavril? Impresara a reacționat: „Probabil că nimeni nu se va opune”

„Astăzi am vorbit cum vorbeam pe vremuri, extrem de calm. Ronald nu merită să trăiască povestea asta despre care nu știe, nu-l interesează, îi iubește pe copii, merge cu ei peste tot, suntem o familie frumoasă. Îmi doresc să fie într-adevăr o discuție constructivă și să ne vedem după ce am gala asta de box, asta e doar între copii, între el (n.r. Reghecampf) și eu.

Eu știu că Laur a fost împins să facă asta, el nu s-ar fi dus la Poliție altfel, i-am spus că nu mai vreau să vorbim despre prostiile astea. I-am spus că va veni o zi în care va înțelege cât bine i-au făcut acești „prieteni”. Laur m-a sunat. Eu îmi doresc să cred că discuția noastră va avea un final fericit”, a declarat frumoasa blondină.