Andreea, în lacrimi după plecarea Milenei de la „Bravo, ai stil!”. Milena a părăsit competiția în cea mai recentă gală eliminatorie. Eliminarea concurentei a lăsat un gol pentru mai multe concurente, și în special pentru Andreea.

Cele două tinere s-au apropiat foarte tare pe parcursul emisiunii și au legat o prietenie strânsă, care rezistă chiar și în afara competiției de fashion.

Andreea, în lacrimi după plecarea Milenei de la „Bravo, ai stil!”. Tânăra consideră că altă concurentă ar fi trebuit să părăsească emisiunea: „Milena era mai pasionată și se descurca mai bine”

Andreea a mărturisit că îi este foarte greu după plecarea Milenei. Mai mult decât atât, tânăra a dezvăluit faptul că, după părerea ei, Carina ar fi fost cea care trebuia să iasă din concurs, pentru că aceasta consideră că tânăra din Timișoara nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

Carina nu a pierdut timpul și i-a dat replica Andreei, precizând faptul că, în opinia ei, studenta din Iași ar avea ceva personal cu ea.

Ilinca Vandici: „Ai spus în culise că Milena merita să rămână în competiție și Carina să fie eliminată.”

Andreea: „Nu mi se pare că se îmbracă pentru un concurs de stil(n.red.

Carina). Se îmbracă bine pentru o fată care merge în oraș, câteodată nu îmi place nici pentru asta, dar a avut unele ținute ok pentru asta. Din punctul meu de vedere, Milena se potrivea mai bine într-un concurs despre stil decât ea(n.red. Milena). Eu nu mă așteptam să plece.(...) Din punctul meu de vedere, Milena era mai pasionată și se descurca mai bine. Bineînțeles, ambele au avut și perioade mai bune, și perioade mai puțin bune, dar când privesc per ansamblu așa consider.”

Ilinca Vandici: „Ai spus că se potrivea mai bine într-un concurs de stil.”

Citește și: Iris merge la festival, însă look-ul nu este complet! Ce au spus jurații de la Bravo, ai stil 2023 despre ținută: „Ceva previzibil și neterminat”

Andreea: „Da, aici trebuie să evoluăm, să diversificăm și să avem și o pasiune pentru asta, și consider că Milena avea mult mai mult aceste calități(n.red.

decât Carina).”

Carina: „Dacă avea așa pasiune nu venea cu rochia ruptă în gală.”

Andreea: „Ți-am zis, eu mă refer la ea ca persoană și la tine la fel, per ansamblu.”

Ilinca Vandici: „Tu consideri că Andreea are ceva personal cu tine? Ai spus asta.”

Carina: „Da.

Este foarte răzbunătoare și după ce a prins ură pe cineva nu o mai întoarce nimeni. Este clar că nu mă suporți și că ai ceva cu mine personal.”

Carina și Andreea, schimb acid de replici în platoul „Bravo, ai stil!”: „Ești rea. De fiecare dată m-a nominalizat”

De ceva vreme, Carina și Andreea au aruncat mici înțepături una către cealaltă. Nici seara aceasta nu a fost o excepție. De această dată, deranjată că Andreea a precizat faptul că ea consideră că cea care ar fi trebuit să plece din emisiune este Carina, tânăra din Timișoara a mărturisit că ea simte că Andreea este rea și are ceva cu ea.

Mai mult decât atât, Carina consideră că din răutate a fost nominalizată de către Andreea pentru eliminare.

Andreea: „De ce nu te-aș suporta?”

Carina: „Pentru că ești rea.(...) Când a avut ocazia, de fiecare dată m-a nominalizat. Indiferent că am avut ținută bună în gală, indiferent că am avut o săptămână proastă sau bună, eu am fost nominalizarea ei.”

Andreea: „Și eu nominalizarea cui am fost?”

Citește și: Carina de la Bravo, ai stil 2023 a deschis gala eliminatorie! Când s-a întors, jurații au rămas fără cuvinte: „Tratează-ne cu spatele!”

Carina: „Eu am spus de la început că te voi vota.”

Andreea: „Și eu de ce n-aș putea să te nominalizez pe tine?”

Carina: „Păi poți, dar ai ceva personal cu mine. Eu când am fost întrebată am spus că nominalizarea mea va fi Andreea. Tu în schimb ai spus că depinde cum se va îmbrăca în gală, depinde de toate.”

Andreea: „Puteai să încerci să te îmbraci mai bine și atunci ai fi văzut care era nominalizarea mea.”