Bianca Drăgușanu a vorbit mereu deschis despre operațiile estetice la care a apelat pe parcursul timpului. Chiar dacă are foarte mulți fani pe rețelele de socializare, vedeta are parte și de o mulțime de comentarii negative. Recent, Bianca Drăgușanu a primit mai multe mesaje și comentarii în care îi erau criticate buzele, mai exact mărimea acestora.

Chiar dacă nu este prima dată când primește critici din partea internauților, de această dată Bianca a răbufnit.

Le-a transmis tuturor celor care o judecă pentru alegerile pe care le-a făcut că nu regretă nimic și că este foarte mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut în urma intervențiilor.

„Mai mult de jumătate din oamenii care mă critică parcă nu au evoluat. Am și eu o întrebare pentru voi: „Nu v-ați săturat să fiți***? Ce**** mea aveți voi cu buzele mele?”.

Sunt buzele mele, eu aleg ce formă au buzele mele. De aia nu puteți să dormiți voi noaptea, că am buzele prea mari?! Să mă caute pe mine să mă critice, să-mi spună mie cum arăt eu cu buzele astea mari și cât de strâmbă sunt eu, când strâmbă ar trebui să fie cuvântul vostru de familie. Este evident, pentru că de asta faceți în continuare aceste lucruri, de asta aveți o viață exact așa ca fața voastră.
Eu buzele mai mici nu o să mi le fac. Eu sunt fericită că arăt așa. De asta mi-am făcut 7 milioane de operații estetice, ca să arăt așa! O să îmi mai fac, ca să arăt cum vreau eu, cât vreau eu!”
, a spus vedeta pe Insatgram.

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns să arate așa, după ultima operație estetică! Nu va mai ieși din casă fără cagulă: „Sunt foarte inflamată și foarte vânătă”

Vedeta spune că nu are de gând să renunțe la operațiile estetice. Chiar la începutul acestui an fosta prezentatoare TV a ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni, după ce s-a decis să facă anumite schimbări în ceea ce privește înfățișarea sa. Vedeta și-a topit acidul hialuronic din buze, după care a trecut printr-o procedură la nivelul întregii fețe, numită lifting facial complet.