Un incendiu a izbucnit într-un bloc din Suceava și i-a pus pe jar atât pe locatari, cât și pe salvatori, care au intervenit repede la locul în care flăcările își făceau de cap, cu o autospecială de stingere a incendiului, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Din nefericire, în ciuda eforturilor acestora, două persoane nu au mai putut fi salvate.

Două persoane au murit și peste 20 au fost evacuate din blocul în care flăcările și-au făcut de cap

Incendiul puternic a început în dimineața zilei de luni, în jurul orei 07:00, într-un bloc de locatari de pe strada Alexandru cel Bun din Suceava. După ce s-a dat alarma, la fața locului au ajuns imediat pompierii.

Salvatorii au pătruns repede în apartamentul de la etajul 1 al imobilului, unde a și izbucnit incendiul.

În interiorul apartamentului, în dormitor, pompierii au descoperit doi bătrâni care își pierduseră cunoștința: un bărbat în vârstă de 84 de ani și o femeie în vârstă de 80 de ani, informează obiectivdesuceava.ro.

Citește și: „Ce Dumnezeu a unit, nici flăcările nu au putut ruina!” Pozelele de familie, singurule care au rămas intacte din vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Cum arată acum casa de 3,9 milioane de euro

Cei doi vârstnici au fost preluați imediat de medicii de pe ambulanțele SMURD care a sosit la fața locului, însă din păcate aceștia nu au mai putut decât să constante decesul celor două victime ale incendiului.

Din cauza fumului puternic, pompierii au evacuat 5 persoane din imobil, iar alți 16 oameni s-au autoevacuat. Incendiul a fost lichidat la scurt timp de către pompieri. Până în acest moment nu se știe cauza concretă a incendiului însă, potrivit ISU Suceava, cel mai probabil flăcările au pornit din cauza efectului termic al curentului electric, care

a fost cauzat de o lampă lăsată aprinsă fără a fi supravegheată.