Andreea Marin și Violeta, fiica sa, sunt foarte apropiate. Cele două au o relație minunată atât ca mamă și fiică, cât și ca prietene. Vedeta este foarte mândră de fiica sa adolescentă și mai ales de modul în care tânăra vede viața.

Vedeta este extrem de încântată de modul în care a crescut și a fost educată Violeta, proces în care s-au implicat și se implică atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică, tatăl adolescentei și fostul partener de viață al vedetei TV.

Andreea Marin mai are o mulțumire în ceea ce o privește pe fiica sa. Aceasta este convinsă că Violeta îi seamănă în ceea ce privește atitudinea și îi amintește de o versiune a ei din propria tinerețe.

„N-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi (n.red. de Andreea Marin și Ștefan Bănică), o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta.

Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară…”
, a spus Andreea Marin, pentru Viva!

Andreea Marin a mai dezvăluit faptul că Violeta și fratele ei, Radu Ștefan, se înțeleg de minune, iar vedeta consideră că băiatul este un exemplu demn de urmat pentru fiica sa. 

Citește și: Andreea Marin nu se aștepta să audă asta de la fiica ei! Violeta i-a spus fără ocolișuri ce urmează în viața ei: „Chiar a fost neașteptată, pentru că multe tinere asta fac”

„Am crescut-o cu bun-simț, fără a da importanță faptului că eu și tatăl ei suntem persoane cunoscute prin natura muncii alese, am lăsat-o să se dezvolte prin forțe proprii, am educat-o cu conștiința că va avea ceea ce va dovedi că merită, nu primind de-a gata orice.

Ea nu gândește în acești termeni – celebritate, notorietate –, ea învață, creează, se dezvoltă și restul vine de la sine, ca o consecință firească. Așa am crescut și eu. Iar ea are și un alt exemplu bun: fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl iubește foarte mult”, a mai spus Andreea Marin.