Suspiciuni legate de o viroză învăluie o tragedie din Arad. O tânără de douăzeci și cinci de ani și pruncul abia născut au murit după ce mama a suferit în ultimele zile de sarcină o viroză respiratorie severă. 

„Tânăra în vârstă de douăzeci și cinci de ani era însărcinată în nouă luni. S-a tratat acasă de o viroză respiratorie, dar starea i s-a agravat.

A ajuns luni la Spitalul Județean din Arad cu febră și cu o saturație a oxigenului de numai 70%. Doctorii de acolo au decis marți dimineață să îi facă operație de cezariană de urgență, au încercat să-l resusciteze pe pruncul de 3,4 kg, un băiețel, dar în zadar.

Citește și: Dependența de jocuri de noroc l-a împins pe un bărbat din Cluj să fure. Individul a fost condamnat la 7 ani și 10 luni de închisoare

La două ore distanță a murit și mama, pe secția de Terapie Intensivă. Mai avea acasă doi copii și era recent întoarsă din Belgia. Medicii cred că decesul acesteia a survenit din cauza acestei viroze, dar rezultatele finale vor fi făcute publice abia după ce va fi gata necropsia”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.