Apar noi detalii în cazul fostei purtătoare de cuvânt de la Brigada Specială de intervenție Jandarmeriei. Rezultatele de laborator demonstrează că femeia avea stupefiante în poșetă în momentul percheziției.

„Substanțele interzise găsite în geanta femeii duminică seară au fost expertizate la laboratorul criminalistic iar rezultatul a scos la iveală faptul că praful din acele pliculețe era de fapt cocaină.

În apărarea sa, fost a purtătoare de cuvânt de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei a spus că a fost omul nepotrivit la momentul nepotrivit. Ba mai mult decât atât, în momentul în care a fost percheziționată, femeia a spus că pliculețele nu îi aparțineau și că le ținea pentru o prietenă.

Citește și: Polițist din Arad, acuzat de tortură! Procurorii spun că omul legii a bătut până la moarte un suspect

Vă reamintesc faptul că femeia a fost oprită duminică seară și percheziționată după ce se întorcea de la o petrecere care a avut loc la Palatul Bragadiru. În acest moment femeia se află în concediu de odihnă, timp cât este cercetată atât penal pentru deținere de substanțe interzise, cât și disciplinar”, a transmis Andra Ionescu, reporter Kanal D.