Marius Elisei și Gabriela Elena Băcinică formează un cuplu de aproximativ șase luni de zile. Fostul soț al Oanei Roman a cunoscut-o pe actuala lui iubită la scurt timp după despărțirea definită de fosta soție. Marius Elisei și iubita lui au început să aibă o relație tot mai serioasă. Pe rețelele de socializare, cei doi se afișează foarte des împreună, merg des în vacanțe și au făcut deja și un pas important, mai exact mutatul împreună.

În ultima perioadă, în mediul online au circulat mai multe zvonuri cu privire la o posibilă despărțire între cei doi. Gabriela Elena Băcinică a vorbit pentru prima dată despre acest subiect, la un post de televiziune. Iubita lui Marius Elisei a dezvăluit că preferă să aibă o viață discretă, însă asta nu înseamnă că există probleme în cuplu. Pe timpul zilei, cei doi nu se intersectează foarte des, deoarece fiecare este la locul de muncă.

Marius Elisei și Elene a reușesc să petreacă mai mult timp împreună seara, însă există și momente când se mai întâlnesc și iau prânzul împreună.

„Nu, nu este adevărat. Nu ne-am despărțit, doar că noi preferăm să avem o viață mai discretă, am ales împreună acest lucru și nu cred că, dacă nu mai postăm nimic sau nu mai suntem văzuți împreună, înseamnă că ne-am despărțit.

Mie mi se pare că relația funcționează foarte bine, cum ar trebui să funcționeze, fiecare își vede de treaba lui. Ne întâlnim seara sau mâncăm la prânz, dimineața plecăm fiecare la job-ul lui și cam atât. Dar, despărțiți, nu!”, a spus Gabriela Elena Băcinică, la un post de televiziune.

Marius Elisei și iubita lui s-au mutat împreună după o lună de relație 

Marius Elisei s-a despărțit definitiv de Oana Roman în luna septembrie a anului trecut, iar la scurt timp a cunoscut-o pe actuala lui iubită. Cei doi nu au putut să stea departe unul de celălalt din prima clipă. După doar o lună de când s-au cunoscut, ei s-au mutat împreună. Fostul soț al Oanei Romana a declarat că are planuri mari de viitor alături de Elena, noua lui iubită.

Cei doi se gândesc deja să facă pasul cel mare sau să își mărească familia, însă vor să ia fiecare pas treptat. 

Citește și: Cum a reușit să treacă Oana Roman peste căsnicia cu Marius Elisei? A răspuns fără ezitare: „Știam că nu va pleca de bunăvoie, decât dacă va găsi o altă victimă”

„De ce nu?! (n.r. se gândesc la un viitor împreună, să aibă un copil) Nu știm ce ne rezervă viața.

Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Da (n.r. s-au mutat împreună), nu mai e pe timpul ăla, stai să mai treacă… Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Nu trebuie să așteptăm nu știu câte zile sau luni, sau ani ca să vedem dacă e ok sau nu. Care e problema? Până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic, încât să ne supărăm unul pe celălalt, nu suntem scandalagii. Sănătoși să fim, ce o vrea Dumnezeu de aici încolo”, a declarat Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni televizate.