Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de luni, 12 iunie 2023. Bravo, ai stil! 2023 revine din această seară pe micile ecrane cu o nouă ediție incendiară. O nouă concurentă intră în competiția pentru mare premiu și pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România”. Ediția de luni, 12 iunie 2023, poate fi urmărită de la ora 19:00 pe Kanal D2, dar și live online pe site-ul https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de luni, 12 iunie 2023. Andreea, luată la rost de Alexandra: „Mă deranjează!”

O nouă concurentă intră din această seară pe porțile emisiunii de fashion. Pe de altă parte, o parte dintre vechile antipatii își fac încă simțită prezența. Printre comentarea ținutelor, Alexandra a luat-o la rost pe Andreea.

Ilinca Vandici: „Deschideți porțile pentru cea mai nouă concurentă!”

Raluca Bădulescu: „Ești impecabilă.”

Alexandru Abagiu: „Ai venit cu unghii pe mănuși.”

Citește și: Maria, look de 5 pe linie! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 i-a fascinat pe jurați: „Ai combinat nou cu vechi”

Iris: „De când a intrat Georgiana în competiție, aveți o femeie fatală acolo.”

Alexandra: „O dai dintr-un ton frumos într-un ton foarte agresiv, arogant, și mă deranjează.”

Alexandru Abagiu: „Ai plecat la cules de scoici.”

Maurice Munteanu: „Nu-mi place nimic!”

Cum puteți urmări live online emisiunea „Bravo, ai stil!” 2023

„Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, a avut premiera pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2. Ediția din această seară poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45.

Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

Citește și: Look-ul Georgianei, eșec total. Jurații au criticat ținuta concurentei: „Cea mai nepotrivită combinație. Ai șapte zone”

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția

129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

În cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.