Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de marți, 20 iunie 2023. Cea mai urmărită emisiune de fashion din România revine pe micile ecrane vineri seara, de la ora 19:00, pe Kanal D2. Nu uitați că puteți urmări emisiunea live online și pe site-ul https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de marți, 20 iunie 2023. Competiția atinge un nou nivel: „Tu de cine te temi cel mai mult în acest moment?”

Ediția din seara zilei de astăzi, 20 iunie, aduce în fața telespectatorilor noi momente de senzație din platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Fetele încep să dea din ce în ce mai mult cărțile pe față iar discuțiile din culise continuă în fața juraților.

Jasmine: „Eu sunt curioasă cine cedează.”

Alexandru Abagiu: „E foarte mult auriu la gât, te înghite povestea asta.”

Maurice Munteanu: „Ce pare cel mai simplu e de fapt cel mai complicat din lume.”

Raluca Bădulescu: „Tot platoul e îmbrăcat până în gât.”

Citește și: Maria de la Bravo, ai stil 2023 a dat greș în ediția concept! Concurenta nu a respectat tema: „Chiar și cei mai buni mai greșesc”

Iris: „E bine să stai ancorată în realitate.”

Alexandru Abagiu: „Este un look care a revoluționat partea de beauty.”

Ilinca Vandici: „Tu de cine te temi cel mai mult în acest moment?”

Alexandru Abagiu: „Văd că îți tremură mâinile foarte tare.”

Iată cum puteți urmări live online emisiunea din seara aceasta de la „Bravo, ai stil!” 2023

„Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, a avut premiera pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2. Ediția din această seară poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45. Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen

cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

În cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.