Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de miercuri, 24 mai 2023.  Cea mai urmărită emisiune de modă și stil din România revine în această seară pe micile ecrane. „Bravo, ai stil!” 2023 poate fi urmărită de la ora 19:00 pe Kanal D2, dar și live online pe site-ul https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Încălțămintea, mărul discordiei din platoul emisiunii de fashion

În ediția din seara zilei de miercuri, 24 mai, tinerele încearcă din nou să îi impresioneze pe jurați. Iată însă că o pereche de încălțări intră iar în atenția juraților și îi surprinde pe aceștia într-un mod extrem de neplăcut.

Pe de altă parte, schimbul de replici dintre Andreea și Beatrice continuă, în timp ce Maria își deschide sufletul și spune cu subiect și predicat ce o deranjează.

Maurice Munteanu: „Nu pot să-mi iau ochii.”

Raluca Bădulescu: „Ăștia nu-s purtați. Pe ăștia i-au purtat mai multe neamuri și chiar două generații.”

Maria: „Am înțeles că le comentez puțin cam aspru ținutele fetelor și am un aer încrezut.”

Citește și: De unde a pornit zvonul cum că Maria ar fi stilist? Totul ar fi început încă din prima zi în care tânăra a intrat în competiție: „Aveam așteptări mai mari”

Alexandru Abagiu: „Uite cum din nou ceva foarte actual brusc se transformă într-un minus.”

Carina: „Unde găsește bărcile alea, sunt foarte urâte.”

Beatrice: „Am pornit discuția de la faptul că, deși ți se aduc dovezi, tu încă încerci, și îți și iese, să deviezi de la subiect.”

Andreea: „Deci nu ai înțeles.”

Cum puteți urmări live online emisiunea „Bravo, ai stil!” 2023?

„Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, a avut premiera pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2. Ediția din această seară poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro:

https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45. Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

Citește și: Alexandru Abagiu, scos din minți de poziția picioarelor Constanției. Juratul s-a ridicat de la masă: „Te-am observat în mai multe rânduri”

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

În cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.