Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8- Ediția de vineri, 21 aprilie 2023. Bravo, ai stil 2023 revine din această seară, vineri, 21 aprilie 2023, pe micile ecrane cu prima ediție eliminatorie din acest sezon.

„Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, revine în această seară pe micile ecrane cu o nouă ediție. Emisiunea va fi difuzată de la ora 19:00, doar pe Kanal D2, dar poate fi urmărită și Live VIDEO pe https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8. Ce puteți urmări în ediția din această seară

Potrivit primelor imagini, în această seară are loc prima ediție eliminatorie de la Bravo, ai stil 2023, sezonul 8. Va fi o gală cu momente incendiare, care îi vor uimi pe jurați.

Ilinca Vandici: Aceasta este prima ediție eliminatorie!

Alexandru Abagiu: Ești foarte frumoasă!

Maurice Munteanu: Se vede o îmbunătățire!

Raluca Bădulescu: Cea mai bună apariție a ta de până acum!

Maurice Munteanu: Este clar cea mai bine reprezentată ținută pe temă din acest platou.

Citește și: Beatrice și Iris au sărit în ajutorul Sorinei după ce a fost pusă la zid, cu o zi în urmă. Antreprenoarea și-a realizat ținuta din piesele celorlalte concurente: „Nu am mințit”

Ediția Bravo, ai stil 2023 de vineri seara, 21 aprilie 2023, aduce și multe momente tensionate. Multe dintre ținutele alese de fete nu se vor ridica la așteptările juraților.

Alexandru Abagiu: Arată ca decorul de pe un tort de nuntă!

Raluca Bădulescu: Chiar îmi pare rău! Nu mă așteptam la asta.

Maurice Munteanu: Cea mai proastă ținută din istoria Bravo, ai stil.

Cum funcționează Live Stream-ul online pentru "Bravo, ai stil"?

Iată tot ce trebuie să știți pentru a urmări emisiunea Bravo, ai stil 2023 din această seară! Prima ediție eliminatorie de la Bravo, ai stil 2023, sezonul 8, poate fi urmărită de la ora 19:00 pe Kanal D2, dar și online, la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro:

https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023,  Kanal D2  este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45. Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

In cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.