Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8- Ediția de miercuri, 26 aprilie 2023. Cea mai iubită emisiune de fashion din țara noastră revine în această seară pe micile ecrane, la Kanal D2.

Noua ediție începe la ora 19:00 și va aduce în fața telespectatorilor noi momente unice din platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Emisiunea poate fi urmărită și live VIDEO pe https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8. Ce puteți urmări în această seară

Cele 9 concurente care au rămas în competiție încep să experimenteze din ce în ce mai tare emoțiile emisiunii.

Citește și: Luiza, din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Tânăra a avut noroc și la jurizare: „Mie îmi place”

Maurice Munteanu  a decis să îi spună fiecărei tinere în parte care este persoana publică cu care, în opinia sa, seamănă.

„Mă uit la Milena, ar putea să facă pe Denise Rifai, Alina pe Andreea Raicu, Andreea, culmea, nu pe Andreea Marin, pe Mihaela Rădulescu”, a spus juratul.

Pe de altă parte, pantofii pe care i-a purtat Iris i-au dat dureri de cap Ralucăi Bădulescu.

Cum funcționează Live Stream-ul online pentru "Bravo, ai stil"?

„Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, a avut premiera pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2. Ediția din această seară poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45.

Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

Citește și: Andreea, de nerecunoscut în platoul „Bravo, ai stil!” Concurenta a sperat să îi cucerească pe jurați cu noul ei look: „Nimic nu merge cu nimic”

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

In cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.