„Justițiarul de Berceni” revine în atenția publică, de această dată ca victimă. Un șofer de ride sharing pe care încerca să îl dea în vileag pentru o presupusă întâlnire cu o minoră, l-ar fi lovit cu mașina iar ulterior l-a luat pe capotă pe o distanță de doi kilometri, apoi l-ar fi luat la bătaie.

Făptașul este acum arestat pentru tentativă de omor. „Am nevoie urgent de ajutor că sunt pe mașina lui și nu oprește!” Este

apelul disperat către 112 făcut de Alexandru Constandachi, cunoscut drept „Justițiarul de Berceni” Tânărul documenta un caz despre un posibil pedofil care și-a dat întâlnire noaptea cu o copilă de paisprezece ani.

Scene șocante cu „Justițiarul de Berceni”! Alexandru Costandachi, lovit cu mașina și luat pe capotă de un bărbat pe care îl investiga

Individul este șofer de ride sharing iar în urmă cu o zi a avut-o drept clientă pe adolescentă, ar fi pipăit-o și nu ar fi lăsat-o să plece din mașină până când nu i-a obținut

numărul de telefon. A doua zi cei doi ar fi trebuit să se întâlnească, numai că în locul minorei, individul s-a trezit că-l are în față pe Alexandru, s-a urcat în mașină și a fugit. Justițiarul a încercat să-l oprească, însă a fost luat pe capotă.

Citește și: O româncă șochează Italia! După ce a lovit un medic cu mașina, l-a lăsat să își dea ultima suflare pe șosea

„Deci nu-mi dau seama unde sunt. Eu sunt pe capota mașinii și el merge cu șaizeci, șaptezeci la oră. A pornit mașina și efectiv a demarat înspre mine, n-am avut timp să fac mare lucru decât să mă prind de capota mașinii și să strig la el timp de doi kilometri să oprească mașina. El încerca să facă viraje stânga, dreapta destul de bruște, să pună frâne bruște, în speranța cu o să cad”,

a declarat Alexandru.

După cursa haotică de aproape doi kilometri, când a văzut că nu are sorți de izbândă, șoferul a oprit mașina și a coborât din autoturism pus pe scandal. Cu poliția în telefon, Alexandru a reușit să-l imobilizeze.

Spiritele nu s-au potolit nici cu poliția de față. „Justițiarul din Berceni” s-a ales cu mâna în ghips în urma incidentului.

Agresorul a fost reținut de polițiști și este cercetat acum pentru tentativă de omor.

Pe mâna anchetatorilor au ajuns și probele cu privire la minora pe care individul a încercat să o racoleze, iar oamenii legii au demarat cercetările.