Roberta și Sebastian au fost au conduși pe ultimul drum cu ochi în lacrimi. Tatăl băiatului a făcut declarații cutremurătoare. A aflat despre tragedie de la angajații de la morgă, nu de la poliție, a sperat până în ultima clipă că totul este o glumă proastă, însă cel mai negru coșmar avea să se adeverească. Pentru tatăl lui Sebi, lumea parcă s-a sfârșit. Bietul părinte privește neîncetat fotografiile cu fiul său în viață și varsă lacrimi amare.

Nu-i vine să creadă că a pierdut ce avea mai de preț din vina unui tânăr inconștient, care s-a urcat sub influența substanțelor la volan și a împrăștiat moarte în calea sa.

Citește și: Ultimele mesaje transmise de Alexandra, gravida care a murit în maternitatea din Botoșani! S-a rugat de medici să o salveze: „Nu mai rezist de durere, vă rog din suflet”

„Visurile lui i le-a luat un drogat, care acum trăiește și băiatul meu este mort. Era pasionat de film, voia să fie regizor”, a declarat tatăl victimei. Sebi a lăsat în urmă nu doar părinții devastați, ci și o soră care încă speră că trăiește un coșmar blestemat din care se va trezi. „Cred că o să-i oferim consiliere psihologică. Doarme cu poză fratelui în brațe.

Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi părinții”, a mai spus părintele lui Sebi.

Sebastian avea 21 de ani. Era student în București, la Facultatea de Geografie. A vrut să ajungă la mare cu un grup de prieteni, era ziua unuia dintre ei. S-a dus cu trenul pe litoral. Tatăl lui nu l-a lăsat să ia mașina, tocmai pentru că- a temut de pericole, iar cumplita ironia sorții avea să-i transforme gândurile negre în cea mai cruntă realitate.

„Sâmbătă, pe la ora zece jumătate m-au sunat cei de la morgă când trebuia să mă sune poliția. Mi s-a spus că băiatul dumneavoastră e mort, am crezut că e o glumă, am închis imediat telefonul și l-am sunat pe fiul meu. Telefonul suna, dar nu mi-a răspuns. Acum două luni am fost în concediu, am fost așa fericiți și acuma s-a încheiat to, fericirea noastră nu mai există”,

a mai spus tatăl lui Sebi.

S-a spulberat fericirea și în familia Robertei, tânăra de 20 de ani, ucisă în teribilul accident. Era prietenă cu Sebastian și ea era studentă cu bursă la Facultatea de Geografie, o fată cuminte, povestește tatăl ei, care de curând luase permisul de conducere. „Tati, am luat permis. Tati se întoarce concediu, ne ocupăm să cumpere tati mașină. I-am cumpărat cavou, da? I-am făcut cadou un cavou”, a

declarat tatăl fetei. Pentru Roberta era prima escapadă la mare cu gașca de prieteni.

În grupul spulberat de mașina condusă de tânărul de 19 ani era și vărul ei, care a scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură. El a fost cel care le-a dat groaznică veste părinților Robertei. Reprezentanții facultății de geografie și-au exprimat condoleanțele și regretele pe rețelele de socializare, iar colegii celor doi tineri sunt în stare de șoc.

Tatăl lui Sebi, declarații cutremurătoare pentru NEWSTIME

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a făcut declarații pentru NEWSTIME cu privire la accidentul tragic din 2 Mai, în care fiul său și-a pierdut viața.

Valentin Olariu: Mâhnire, ură în momentele de față asta simt, că nu se face dreptate în țara asta. Simt că totul vrea să se mușamalizeze, simt că nu mai știu. Sunt foarte terminat, mâine îmi duc băiatul la groapă și cuvintele sunt de prisos în momentul ăsta. Eu îmi doresc doar ca părinții lui să simtă ceea ce simt eu în momentele astea.

Radu Andrei Tudor: Este adevărat că ați aflat de la morgă că v-a murit copilul?

Valentin Olariu: Da, am fost sunat, eram la muncă, la zece jumătate am primit telefon de la o firmă de pompe funebre că băiatul meu a murit. Am închis telefonul instant, credeam că e o minciună. Am sunat pe fiul meu, telefonul îi suna, nu mi a răspuns. Am închis și am avut tăria să mai sun încă o dată pe doamnă. Mi-a dat niște detalii cutremurătoare, mi-a spus că băiatul meu a murit, că nu crede că pe mine până la ora aia nu m-a sunat nimeni și că ei l-au ridicat de pe caldarâm și că le datorez cinci milioane pentru favorile făcute și că trebuie să ne întâlnim și să le dau banii”. 

Radu Andrei Tudor: Domnule Olariu, ce ar însemna pentru dumneavoastră să se facă dreptate? Pe cine considerați vinovat pentru această tragedie, în afară de șoferul care a provocat accidentul?

Valentin Olariu: Sistemul, politicienii și poliția, tot sistemu. În țara asta e un sistem corupt, dar eu sper prin moartea băiatului meu și moartea colegei lui Sebi sper să se facă dreptate. Eu nu vreau să fiu vedetă, deci n-am vrut să dau nicio declarație, dar am vrut prin mediatizare și din tot poate aude cineva acolo sus. Nu le doresc nimic decât să simtă exact ce simt eu în momentele astea”

Radu Andrei Tudor: Familia șoferului care se face vinovat de această tragedie, de această moarte a copilului dumneavoastră, a luat legătura până în acest moment cu dumneavoastră?

Valentin Olari: În acest moment nu a luat nimeni legătura. Am primit doar pe Facebook ș pe Instagram niște firme de recuperări și mi-au cerut prietenia și atât, în rest nimic, nimeni, nimeni, niciun avocat, nici doamna avocat a băiatului. Nu, nu m-a sunat nimeni.