Duminica aceasta, Victor Hănescu, fost jucător profesionist de tenis va fi invitat în emisiunea „Invitatul de 12”, găzduită de Cosmin Cernat. Emisiunea este difuzată simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, oferind astfel o experiență captivantă pentru telespectatori și ascultători deopotrivă.

Printre subiectele abordate în cadrul interviului, Victor Hănescu va discuta despre experiența sa în lumea tenisului și despre rolul său în a fi un deschizător de drumuri pentru tânăra generație de tenismeni.

Cu o carieră remarcabilă, Hănescu va împărtăși din cunoștințele sale despre ceea ce înseamnă să atingi performanța în tenis și cum poate influența pregătirea temeinica succesul tinerilor sportivi.

Pe lângă tenis, am făcut și anumite investiții, dar am simțit că, până la urmă, viața mea a fost în tenis. Cunosc fiecare etapă și importanța de a ghida tinerii tenismeni în drumul lor către performanță”, a declarat Victor Hănescu în timpul interviului pentru „Invitatul de 12”.

Citește și: Călin Goia, solistul trupei Voltaj, mărturisiri despre cele mai frumoase amintiri din copilărie: „De la mersul cu colindul în Ajun de Crăciun, la scăldat în râul de lângă sat”

Cu umor și sinceritate, sportivul a împărtășit și întâmplarea din copilărie care l-a adus în lumea tenisului.

Am ajuns la tenis poate printr-o intamplare.

Parintii m-au trimis catre baschet si imi aduc aminte ca am fost cu mama sa ma inscrie la un club de baschet; antrenorul era incantat, dar varsta pe care o aveam, de 6 ani si jumatate, nu ma ajuta...In drumul spre casa am vazut 2 terenuri de tenis si mama m-a intrebat daca nu vreau sa incerc acolo, ca daca nu a fost bachet, sa fie tenis. Si asa am ajuns la tenis, asta a fost primul contact cu tenisu l”,  a povestit Victor Hanescu în timpul emisiunii.

„Invitatul de 12”, emisiune difuzata la 12:00, simultan pe Kanal D2 si Radio Impuls, promite să ofere o perspectivă captivantă asupra vieții și carierei lui Victor Hănescu, aducând în prim-plan povești inedite și lecții de viață pentru iubitorii de tenis și nu numai.