O femeie din Sectorul 1 al Capitalei, care parcase neregulamentar, a bătut doi polițiști iar pe unul dintre ei l-a trântit la pământ. Pentru curajul ei a ieșit din comun, șoferița, care este coafeză de profesie, a petrecut o noapte în spatele gratiilor și va rămâne mai multe zile în arest la domiciliu. Scenele halucinante au avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, pe bulevardul Bucureștii Noi.

Doi agenți ai Poliției Locale au surprins o pe femeia agresivă când parca neregulamentar. În momentul în care au vrut să o sancționeze șoferița a devenit recalcitrantă. În timp ce agentul încerca să îi calmeze pe femeie și pe soțul acesteia, șoferița l-a împins. Apoi bărbatul a încercat să creeze un conflict artificial, aducându-i acuzații false agentului. De aici mai este doar un pas până când scandalul escaladează, iar cuplul începe să îi împartă palme polițistului, apoi șoferița îl trântește la pământ, îi smulge hainele de pe el iar când se ridică continuă

să-l lovească atât pe el, cât și pe colegul său.

În urma acestor acte de ultraj, șoferiță agresivă, de profesie coafeză, a fost reținută 24 de ore. Șoferiță a fost arestată la domiciliu pentru 30 de zile.