Aza a avut o apariție spectaculoasă în ediția concept „Glitter Glam”, difuzată vineri seara, 7 iulie 2023. Concurenta de la Bravo, ai stil a interpretat piesa Inimă nu fi de piatră”, a Corinei Chiriac, iar jurații au fost cuceriți de momentul ei. În ceea ce privește ținuta, colegele ei de platou au fost de părere că nu a respectat tema. 

Citește și: Aza de la Bravo, ai stil nu și-a dus până la final styling-ul! Greșeala stilistică care nu i-a adus steluțe: „Din profil zici că ești gravidă”

Rebecca: Văd partea de glam din ținuta ta, dar nu văd unde ai integrat sclipiciul. Poate în make up sau pe piele, undeva să fie, să renunți la o piesă și să pui glitter. E clar că strălucești. Având în vedere tema, mi se pare că lipsește glitter-ul.

Alexandra: Nu mi-a plăcut nimic cu nimic. Nu am văzut glitter-ul acolo.

Jurații le-au contrazis pe concurentele de la Bravo, ai stil cu privire la ținuta Azei: „Tema este o capcană” 

Maurice Munteanu a clarificat faptul că Aza respectă tema ediției concept, iar „Gliter Glam” în ținuta propusă de concurentă se regăsește în accesorizare. Notele primite de Aza în ediția concept din această seară sunt: Alexandru Abagiu- 3, Raluca Bădulescu- 4, Maurice Munteanu- 3.

Citește și: Maurice Munteanu a observat imediat acest lucru la Aza! Detaliul care l-a nedumerit pe jurat: „Parcă erai la tăierea capului”

Maurice Munteanu: Felicitări pentru alegerea acestei piese, pe care eu o găsesc excepțională. Să știi că nu îmi displace ținuta. Uite că există colege care îi bagă bățul prin gard. Tu crezi că ai respectat tema sau nu?

Aza: Glitter-ul nu mi-am dat seama unde l-aș putea adăuga.

Maurice Munteanu: Eu zic că a respectat tema, pentru că tema este o capcană. Este „Glitter Glam”, nu înseamnă neapărat una și alta. Dacă mă întrebi pe mine, glitter-ul din acest ansamblu este dat de accesorizare. Consider că este o ținută armonioasă și care îți vine foarte bine.

Raluca Bădulescu: Întreaga ținută îmi place mult. Ideea e următoarea. În mod normal nu m-aș fi așteptat să vii cu crăpătura generoasă al fusta. Îți vine bine, a dat ceva sexy ținutei.

Alexandru Abagiu: E un look glam. Mi-ar fi plăcut să încerci glitter, dar nu te depunctez pentru asta. Look-ul pe care mi-l prezinți e unul foarte, foarte frumos.

Bravo!