Ținuta Ioanei, demontată de jurați! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 a vrut să abordeze un look modern în această seară a competiției.

Iată însă că piesele pe care le-a ales tânăra și modul în care le-a combinat nu au fost deloc pe placul juraților și nici pe gustul competitoarelor sale.

Alexandra și Andreea au comentat look-ul pe care l-a realizat tânăra și nu s-au sfiit să îl demonteze cu adevărat.

Nici piesele și nici styling-ul realizat de noua aspirantă la marele premiu al emisiunii nu au fost apreciate.

Citește și: Ioana a observat ceva ciudat în prima ei ediție! Noua concurentă de la Bravo, ai stil a vorbit sincer despre colegele ei: „Mi s-au părut puțin amenințate”

Alexandra: „Nu-mi place foarte mult ținuta pe care ai propus-o astăzi.

În special nu-mi place cum te-ai aranjat în zona capului. Nu-mi place cum îți stă părul, mi se pare că ești mult prea coafată de seară pentru astfel de ținută. Nu-mi plac pantalonii. Ei nu sunt răi dar poate înălțimea taliei, unde i-ai așezat, nu e cea mai bună alegere. Eu i-aș vedea mai jos nu mai sus. Îmi place corsetul, mi se pare că îți vine foarte bine. Nici pantofii nu-mi plac și nici geanta.”

Andreea: „Mie îmi place asocierea pantofilor cu pantalonii. Nu-mi place corsetul, dar îmi place că ai pus un corset la acești pantaloni. În zona capului, nu-mi place nici machiajul, nici părul, nu consider că se potrivesc.”

Ioana, un nou eșec din punct de vedere stilistic: „Te-ai îmbătrânit”

Ioana a pășit cu emoții în fața juraților. Chiar dacă Alexandru Abagiu nu a fost foarte dezamăgit de ținută, partea de beauty nu l-a încântat deloc. Pe de altă parte, ceilalți jurați au criticat dur look-ul pe care l-a adoptat Ioana în această seară.

În final, ținuta pe care a prezentat-o concurenta în platoul „Bravo, ai stil!” nu i-a adus nici măcar un singur calificativ pozitiv.

Alexandru Abagiu: „Ai făcut ce ai făcut și pe partea de beauty te-ai îmbătrânit.(...) Altfel, mie ținuta îmi place. Rămân în pronunțare.”

Citește și: Rebecca, look câștigător! Tânăra a început cu dreptul noua săptămână la „Bravo, ai stil!”: „Ținuta este cea mai bună din platou”

Raluca Bădulescu: „E nenorocire! Dacă nu îți place cum îți stă părul: peruci.

Restul ținutei, piesele, nu numai că nu merg între ele. Piesele sunt urâte. El nu merge cu lanțurile de bicicletă de la gât.”

Maurice Munteanu: „Tu în permanență încerci să mixezi trenduri și micro trenduri între ele.”