După teroarea prin care a trecut, Dana Roba nu poate sta liniștită din cauza bărbatului care a mutilat-o. Încă soțul ei, acesta a contactat-o din închisoare și a amenințat-o de față cu fiicele sale. Micuțele au fost nevoite să ajungă la psiholog în urma evenimentelor traumatizante din ultima vreme.

Dana Roba a fost contactată de soțul aflat în închisoare

Dana Roba a trecut prin momente traumatizante și s-a temut pentru viața ei, după ce soțul și tatăl copiilor ei a mutilat-o, lovind-o cu un topor în cap.

Make-up artistul a fost la un pas de moarte, motiv pentru care a declarat în repetate rânduri că Dumnezeu a fost alături de ea și i-a oferit încă o șansă la viață.

Aflat în închisoare, soțul Danei Roba a contactat-o pe brunetă prin intermediul părinților săi și a amenințat-o că o va da afară din apartament. Mai mult decât atât, cele două fiice ale lor erau de față în momentul în care bărbatul arunca vorbe grele.

Dana Roba a vrut să plece din țară cu fetele, însă bărbatul nu a semnat pentru pașapoartele micuțelor, convocând motivul că Dana Roba vrea să îi folosească semnătura în diferite scopuri. Ba mai mult decât atât, make-up artistul a trebuit să îl roage pe Daniel Balaciu să semneze pentru înscrierea la școală a lui Celine.

Citește și: Dana Roba vrea să se asigure că Daniel Balaciu nu o să mai aibă nicio legătură cu fetele ei: „O să fac în așa fel ca să nu îl mai suporte niciodată”

„Cum să nu îmi dai tu mie semnătură să pot face pașapoarte fetelor pentru a le duce la duc Disneyland anul acesta. E nu pot pleca din țară cu ele. Am vrut să le duc pe fete în Germania, la sora mea care s-ar fi ocupat de ele.

Asta m-a motivat și mai tare să duc fetele la psiholog, pentru a avea custodie totală și să fie decăzut din drepturi.

A trebuit să îl rog frumos să îi dea semnătură lui Celine să o pot înscrie la școală. Daniel a sunat-o pe fosta mea soacră și a cerut să mă sune. M-au sunat de pe telefonul socrului meu si vorbeam pe difuzor, cam așa se vorbește cu el.

Mi-a spus că nu vrea să îmi dea nici o semnătură pentru pașapoartele fetițelor și nu o va face niciodată pentru că vreau să mă folosesc de semnătura lui.

Nu este prima dată când ia legătura cu noi, am mai vorbit cu el înainte de sărbători și le-a spus fetelor că atunci când va ieși din închisoare ne va scoate afara din apartament pe toate și că eu sunt o femeie de moravuri ușoare și așa mai departe...Le-a spus că eu l-am băgat la închisoare și nu mă va ierta niciodată", a declarat Dana Roba pentru spynews.ro.

Dana Roba vrea custodie totală a fiicelor ei

În timpul atacului, fetițele Danei Roba au fost de față, lucru ce a dezvoltat mai multe traume pentru micuțe. Vedeta a trebuit să apeleze la un psiholog expert pentru a le ajuta pe fete să treacă peste acele momente traumatizante.

Mai mult decât atât, Dana Roba luptă să obțină custodie totală asupra fetelor și să îl decadă din drepturi pe Daniel Balaciu.

Citește și: Motivul pentru care Dana Roba nu vrea să își mai lase fiicele cu familia soțului! A dezvăluit, în direct, ce le-a spus Daniel Balaciu: „N-o să o iert pe mama voastră niciodată”

„Judecătorul mi-a admis cererea de audiere a copiilor de un psiholog expert. Fetele au fost de față, sunt traumatizate. Dar da, atât psihologul cât și avocatul mi-a spus că el va fi decăzut din drepturi. Fetele au rușine să povestească cele întâmplate, trebuie să le duc în continuare la psiholog, pentru a scăpa de acest lucru.

Ele povestesc cu rușine, de parcă ele au fost de vină pentru cele întâmplate. Sunt singură că, la momentul acela, a amenințat fetele să nu spună nimic. Decăderea din drepturile părintești va fi șocul final, își va pierde mințile. Și eu dacă aș fi făcut ce a făcut el, eram decăzută din drepturi. El trebuie să plătească, nu are dreptul să mai fie tată", a mai spus bruneta.

Ce mulțumiri a adus fiica Daniei Roba către Dumnezeu

În fiecare seară, Dana Roba și fiicele sale se roagă la Dumnezeu și îi mulțumesc pentru diferite lucruri din viețile lor. Într-una din seri, vedeta a rămas șocată după ce a auzit recunoștințele lui Celine în timp ce își făcea rugăciunea.

„Noi seara când ne rugăm, facem seara mulțumirii sau seara dorințelor. Într-una dintre seri, Celine a vrut seara mulțumirii.

Aceasta a spus că îi mulțumește lui Dumnezeu că nu i-a dat tatăl ei cu ciocanul în cap să o omoare și pe ea. Am început să plâng instant! Dacă la 6 ani ajungi să îi mulțumești lui Dumnezeu pentru asta...", a declarat Dana Roba.