Constanția, suspiciuni cu privire la ținutele Mariei. Maria a fost lăudată în ediția precedentă după ce a prezentat un styling catalogat de jurați drept „definiția luxului”.

Ulterior, Constanția i-a dezvăluit Mariei că a intrat la multe bănuieli legate de felul în care Maria își realizează ținutele.

Constanția, suspiciuni cu privire la ținutele Mariei. Tânăra crede că Maria beneficiază de foarte mult ajutor: „Sunt de părere că nu faci tu singură tot”

Constanția a acuzat-o pe Maria că beneficiază de foarte mult ajutor în realizarea ținutelor pentru că, în opinia sa, nu ar avea când să realizeze toate aceste styling-uri, din lipsă de timp.

Constanția: „Mi se pare imposibil să vii cu ținute impecabile în fiecare zi, în condițiile în care noi câteva zile filmăm și în celelalte câteva zile trebuie să facem rost de piese.

Și în câteva zile tu să compui cinci styling-uri, de la pantof, la dres, la fustă, mi se pare imposibil ca la 22 de ani să faci asta.”

Citește și: Beatrice, în lacrimi din cauza comentariilor negative din mediul online. Iris este de partea ei: „Încerc să mă feresc de orice discuție cu Andreea”

Maria: „Nu înțeleg ce vrei să insinuezi tu.

Care e întrebarea?”

Constanția: „Că sunt de părere că nu faci tu singură toate styling-urile.”

Maria: „Le fac singură. Sigur, cu prietenul meu care îmi dă păreri, dar n-are asta nicio treabă.”

Constanția, acuzații serioase. Tânăra consideră că Maria a copiat lucrarea de licență: „Vine cu răutatea asta gratuită și nu văd un motiv anume”

Constanția i-a spus verde în față Mariei că, în opinia ei, noua concurentă a copiat lucrarea de licență. Afirmația a scos-o din minți pe Maria, care nu a vrut să îi dea explicații competitoarei sale.

Constanția: „Dacă ea făcea singură styling-urile de până acum trebuia să aibă o lucrare de licență impecabilă, nu și aceea copiată.”

Citește și: Look-ul Milenei, complimentat. Tânăra a primit două steluțe din partea juraților: „Mi se pare că funcționează”

Maria: Vine ea și îmi zice că e copie. Nu au zis atâția oameni din facultate și vine ea. Vine cu răutatea asta gratuită și nu văd un motiv anume pentru care o împrăștie. E, din punctul meu de vedere, urât. Asta mi se pare o aberație totală. Nu vreau să discut. Mi se pare incredibil. De ce să-ți mai explic după ce mă ataci? Îmi fac ținutele în weekend pentru întreaga săptămână și îmi notez ce am nevoie pentru fiecare ținută în parte.

Singurul ajutor pe care îl am în București este prietenul meu, care nu are studii în domeniu, doar mă ajută să cumpere lucruri de ici acolo. Îți propun să vii o săptămână cu mine la job, poate înveți și tu ceva.”

Constanția: „Un om care aduce styling-urile astea în platou ar trebui să mănânce modă pe pâine.”