Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit în ediția de joi seara, 25 mai 2023, că trece printr-o perioadă solicitantă. Concurenta sezonului 8 a intrat în sesiune și este nevoită să facă naveta săptămânal, iar acum a început și examenele.

Citește și: Andreea, atacată din toate părțile! Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 i-au spus direct ce le deranjează la ea: „Am adus dovezi, negru pe alb”

Ilinca Vandici: Te simți epuizată?

Andreea: Nu, Ilinca, nu mă simt epuizată. Dacă te referi la ce am vorbit în spate, într-adevăr, este o perioadă solicitantă.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a izbucnit în lacrimi în timp ce se afla în culise. Beatrice a intervenit în discuție și i-a mărturisit că o înțelege, deoarece și ea este în sesiune.

Ea a observat că în ultima perioadă are ținute mai slabe, ceea ce ar putea însemna două lucruri: este în sesiune sau stilistul ei a plecat în vacanță.

Andreea: Nu știu de celelalte fete. Eu mai am și alte lucruri în afara Bravo, ai stil. Perioada asta este foarte solicitantă. Eu mâine am examen. E o facultate destul de grea, pentru care am muncit foarte mulți ani.

Nu vreau să pierd un lucru pentru care eu am muncit foarte mulți ani. Am renunțat la foarte multe chestii ani de zile pentru a munci. Până acum lucrurile au fost mai ok pentru că nu am avut examene. Îmi doresc să fac bine și aici, dar și acolo. Fizic îmi este foarte greu. Fac naveta în fiecare săptămâna.

Beatrice: Și eu sunt în sesiune, dar nu pot compara design-ul cu medicina.

Fie e chestia asta cu sesiunea și ești solicitată, fie e stilistul în vacanță.

Andreea se împarte cu greu între facultate și filmările pentru Bravo, ai stil 2023: „E frustrant”

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că situația o frustrează, mai ales că își dorește să aibă performanță în ambele cazuri. Beatrice a dezvăluit că a înțeles că stresul este motivul din spatele ținutelor mai puțin reușite ale Andreei din ultima perioadă.

Citește și: Andreea, pusă pe gânduri de procentajul de voturi pe care l-a obținut în gală. Tânăra nu credea că va avea loc această schimbare: „Mă așteptam la mai multă susținere”

Andreea: Cumva acum emisiunea îmi ia foarte mult timp, dar nu mă plâng de lucrul ăsta. Cumva e frustrant. Vreau să dau rezultate și aici, dar și acolo.

Ilinca Vandici: Beatrice avea două variante la povestea asta. A zis că fie ești în starea asta din cauza examenelor, din cauza sesiunii, fie e stilistul în vacanță.

Beatrice: Am înțeles, de fapt, în culise de unde vine această epuizare și aceste ținute cu care nu ne-a obișnuit. Și eu am sesiune și resimt. Am specificat că nu compar master de design cu medicina. Cu siguranță îi este mult mai greu, dar o înțeleg.